ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Guille i Teté de 'Los Serrano', junts i amb dos bebès

Han publicat la seva casual trobada a Instagram

L'actriu ha publicat la fotografia del retrobament al seu perfil | Instagram (@natasanchezmol)

Són moltes les persones que recorden amb molta estima els actors de la seva sèriepreferida. Alhora, també es viu amb molta nostàlgia quan contemplem els retrobaments entre aquests anys després d'haver acabat el rodatge de la sèrie o pel·lícula. Doncs ha estat molt curiós el retrobament que s'ha produït aquest passat dijous en un tren AVE entre Barcelona i Madrid. Tothom recorda l'exitosa sèrie 'Los Serrano', que Telecinco va emetre entre 2003 i 2008: precisament, aquest divendres es compleixen 12 anys des de l'emissió del seu últim capítol.

Dos dels seus actors principals van protagonitzar una trobada fortuïta al tren: Natalia Sánchez, anomenada Teté a la sèrie, viatjava amb la seva família — amb el seu marit Marc Clotet i els seus fills Neo i Lia — i va coincidir amb Víctor Elías, conegut com a Guille en la ficció.

Una trobada casual

«Feia 5 mesos que no trepitjava Madrid i, mira tu per on, a la primera persona que em trobo, és al meu Víctor Elías que, de tots els vagons de tren i de tots els seients i horaris possibles, havia d'anar a parar al nostre!», ha dit Sánchez a Instagram, on ha penjat una foto de la trobada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los Serrano. Capítulo 148: El encuentro fortuito en nuestra “vuelta a casa”! Hacía 5 meses que no pisaba Madrid y, mira tú por dónde, a la primera persona que me encuentro, es a mi @lalias3 que, de toooodos los vagones del tren y de tooodos los asientos y horarios posibles, ¡tenía que ir a parar al nuestro! Minutos antes de verle entrar por la puerta estaba hasta nerviosa por reencontrarme después de tantos meses con mi familia, no había dormido y me había imaginado el reencuentro una y otra vez! (Que, por cierto, ha sido increíble.. Ay, la familia...) el caso es que @lalias3 nos ha amenizado el camino y se me ha pasado volando!!¡Ha sido el mejor recibimiento que podíamos tener! Te Ai lov iu, Pichu! PD: la foto bien podría ser del capítulo final de Los Serrano! Y no hubiera sido mal final(aun que a Diego le hubiera dado un infarto!) by @marc_clotet

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

Elías i Sánchez van decidir immortalitzar el moment: 'Guille' no va tenir problemes en agafar al petit Neo i Marc Clotet els va fotografiar. «La foto bé podria ser del capítol final de 'Los Serrano'! I no hagués estat mal final — encara que a Diego li hagués donat un infart! —», va fer broma Sánchez a Instagram. Una casualitat que ha revifat els records dels milions de seguidors d'aquesta mítica sèrie.


Comentaris

envia el comentari