Gustavo González anuncia que hi ha un nou talp de la boda de l'Esteban

Una persona va contactar amb ell i li va comentar que el paparazzi Diego Arrabal també tenia tractes amb ell
Gustavo González ha assegurat que un altre talp s'ha ficat en contacte amb ell | Telecinco

 

Els talps a la boda de Belén Esteban semblen no tenir fi. Després que els suposats contactes del paparazzi Diego Arrabal prenguessin el protagonisme sobre les imatges que haurien aconseguit d'una de les bodes més esperades de l'any, ara, Gustavo González ha explicat que podrien haver-hi altres.

 

Segons explica 'La Coctelera', González ha explicat aquesta setmana a 'Sálvame' que una persona va contactar amb ell i li va comentar que Arrabal també tenia tractes amb ell. «Vaig rebre diferents missatges d'un altre presumpte talp que també va rebre el mateix encàrrec i va estar a la boda», explicava González.

 

 

Diego Arrabal tindria material de la boda de Belén Esteban | Telecinco

 

Unes imatges perilloses en estar captades en una finca privada

En aquest sentit, dies abans, el programa estrella de les tardes de Telecinco, ja va emetre el testimoni d'un talp que es va colar a la boda de Belén Esteban i que va assenyalar a Arrabal com la persona que estava darrere de tot. De fet, expliquen, aquesta persona va arribar a un acord amb Arrabal per a vendre aquestes imatges i anar a mitges en els beneficis.

 

Malgrat tot, cap fotografia o vídeo s'ha publicat encara de la boda de l'Esteban, segurament, perquè ningú vol comprar unes imatges que han estat gravades en una finca privada i que portarien molts mals de caps legals.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Així doncs, de moment, les úniques imatges que s'han pogut veure de la boda de l'Esteban amb el seu ja home Miguel han estat les que va oferir la revista ¡Hola! en la seva exclusiva. Només el pas del temps dirà si, finalment, els paparazzis i els talps s'atreveixen a filtrar unes imatges de les quals tothom n'ha sentit parlar, però ningú ha vist.

 

També et poden interessar...