Gustavo Gónzalez i Rafa Mora gairebé es barallen pel passat de María Lapiedra

Les desqualificacions de l'extronista a l'actual parella del paparazzi van provocar un fort enfrontament al plató de 'Sálvame'

Imagen del momento de tensión entre Gustavo González y Rafa Mora
Imatge del moment de tensió entre Gustavo González i Rafa Mora | Telecinco

 

Amb l'estiu i la calor sembla que ha pujat la temperatura al plató de 'Sálvame'. L'últim moment de màxima tensió que s'ha viscut al programa de Telecinco ha estat el protagonitzat per Rafa Mora i Gustavo González aquest divendres. L'exparticipant de 'Mujeres y Hombres y viceversa' i el paparazzi gairebé es barallen per unes paraules de Rafa Mora al seu compte d'Instagram.

La resposta de Rafa Mora, motiu de l'enfrontament

Només començar el programa, González sortia a defensar la seva parella amb aquestes paraules: «Ets un covard i un calumniós, mantindràs a la banqueta el que ahir vas dir en un directe». El paparazzi es referia a un directe de Rafa Mora a Instagram, on l'extronista va contestar unes altres acusacions de María Lapiedra.

Nuria Marin tuvo que ponerse en medio de los para que no llegaran a las manos
Núria Marín va ser l'encarrega de posar pau  | Telecinco

L'exactriu va assegurar que Rafa Moria s'havia fet famós per ser infidel a la seva parella, i aquest s'hi va tornar, assegurant a les xarxes que la catalana era coneguda per «cinema per adults de mala qualitat, fer un striptease de 8.000 euros i parlar malament de la seva parella actual i del pare de les seves filles».

Amb aquestes paraules molt presents, Gustavo González es va encarar a Rafa Mora, protagonitzant un moment d'allò més tens que només va atrevir-se a parar la presentadora Núria Marín. En veure que els col·laboradors gairebé arriben a les mans, va donar pas a publicitat per calmar els ànims.

  

La tensión vivida llegó a sobrepasar a Nuria Marín, que tuvo que ser consolada por Gustavo
La tensió viscuda va sobrepassar la presentadora, que va ser consolada per Gustavo | Telecinco

 

Després de la publicitat, i d'una profunda reflexió per part de Rafa Mora, els dos es van disculpar davant de les càmeres.

Reconciliació després de la publicitat

Gustavo González ha estat notícia aquests dies per qüestions referents a la seva virilitat, ja que 'Sálvame' volia fer una prova de la seva esperma en directe, per comprovar si la parella podria tenir fills. Afortunadament per als espectadors, el doctor va afirmar que no es donaven les condicions necessàries per fer la prova.

Alguns rumors afirmen que Lapiedra podria estar embarassada, i és que ella mateixa va confessar a 'Cazamariposas' que no prenia proteccions amb Gustavo i no li havia vingut la menstruació.


Comentaris

envia el comentari