Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Gustavo González podria haver traït a cinc dels seus companys de ‘Sálvame’

Ha vendido información privada de María Patiño, Gema López, Belén Esteban, Terelu Campos y Kiko Hernández
Kiko Hernández, Paz Padilla i Gustavo González | Telecinco
 

L’amistat que existia fins el dia d’avui entre Kiko Hernández i Gustavo González sembla haver arribat a la seva fi. Els dos col·laboradors de ‘Sálvame’ estan immersos en un conflicte molt tens i seriós, amb un origen que recau en la traïció del paparazzi, que segons sembla va vendre fotografies d’àmbit privat del col·laborador.

 

Aquest divendres, ‘Sálvame’ feia pública la polèmica i sortia a la llum la, si més no, qüestionable acció duta a terme per la parella de María Lapiedra. Kiko, per la seva banda, es mostrava especialment decebut per la decisió adoptada pel seu examic, tot i que tan sols tres dies després d’una intensa reflexió, ha començat una particular guerra contra Gustavo.

Gustavo González hauria traït als seus companys

Imatge de Gustavo González a 'Sálvame'. | Telecinco
 
 

Kiko Hernández tan sols ha necessitat unes hores per esbrinar que la traïció de Gustavo va més enllà de la seva persona, i que afecta altres col·laboradors i companys seus. I és que, com ja se sap, a Kiko és molt millor tenir-lo com amic que com a enemic.

 

Així doncs, tot apunta que el company sentimental de María Lapiedra també hauria actuat malament amb Gema López, María Patiño, Belén Esteban i Terelu Campos, venent informació privada també sobre elles. En referència a aquesta última, Kiko inclús hauria dit que Gustavo «té una fixació». 

Gustavo: «No tinc enemics»

Per la seva banda, Gustavo González restava la mar de tranquil, com si no s’hagués de preocupar per aquest tipus d’acusacions. Amb tota seguretat, explicava que «jo no sóc deslleial a cap dels meus companys». Va ser llavors quan Paz Padilla li va preguntar si algú volia fer-li mal i per això havia sortit a la llum aquest tipus d’informació calumniosa.

 

«No tinc enemics. Hi ha gent a la qual li caic malament», es justificava el paparazzi, insistint en la idea que es tracta de «companys amb els quals he tingut problemes». Però es mantenia ferm en la seva postura, assegurant que «no hi ha hagut ni traïció, ni deslleialtat, ni he encarregat cap tipus de seguiment».

 

Malgrat aquestes explicacions, ni Kiko Hernández, ni la resta de col·laboradors del programa semblaven convençuts pel discurs del paparazzi. El que queda clar és que aquesta situació encara podria empitjorar més la imatge de Gustavo González.