Una habitual de 'Sálvame' arruïnada: «M'han desnonat per deure més de vuit mil euros»

La famosa assegura no trobar feina i haver entrat en un cercle viciós

Sortir a la televisió, gaudir de fama i haver guanyat molts diners durant un temps no et garanteix tenir una bona vida. Aquest món és molt efímer i, per molt bé que ho facis, de cop el teu futur pot canviar i passar a caure en l'oblit.

Això no és el més greu, el pitjor sense cap mena de dubte és no tenir recursos econòmics per continuar vivint. Això és el que li ha passat a Lely Céspedes, coneguda per haver col·laborat a la televisió en els noranta. I per haver estat la dona del polèmic Ernesto Neyra.

A aquest, per cert, li atribueix gran part de la culpa del seu descens als inferns. Fa uns mesos, Lely acudia a 'Sálvame' perquè l'havien enxampat presumptament robant un formatge d'alta gamma en un supermercat. Una cosa que ella va poder demostrar que no era cert, però que igualment, va servir per descobrir el seu problema.

Ella mateixa va admetre que no tenia diners ni feina per mantenir els seus fills. Només podia acudir a l'ajuda de la seva mare, encara que aquesta no tingués massa per donar-li. Céspedes va explicar que per la seva feina en el passat a la televisió, ningú la volia contractar.

Malgrat això, va intentar crear un negoci familiar, però per culpa de la pandèmia va caure en l'oblit, deixant-li molts deutes. De fet, en la seva última aparició a la televisió va demanar feina als espectadors del que fos. Però sembla que aquesta crida no va sorgir massa efecte i la situació ha empitjorat.

A Lely se li ha acabat el temps i el lloguer del seu pis ha anat acumulant deutes, fins a arribar a tocar fons. La televisiva deu més de vuit mil euros i sembla que a les autoritats se'ls ha acabat la paciència.

Si no pagava, la feien fora de casa i així ha passat. Lely ha hagut de deixar el seu pis i emprendre un nou camí al costat de la seva mare, mentre intenta canalitzar la seva vida. La feina no li arriba i la paciència se li acaba.

Està desesperada i divendres va tornar a la televisió per explicar com de malament ho està passant.

La mare de Céspedes va intervenir en el programa per corroborar que tot això és cert i que la situació és insostenible. Vol treballar en el que sigui, només demana que estigui relativament a prop de casa i que no impliqui grans desplaçaments.

Les contradiccions de Lely

Tot i que la famosa ha explicat la seva situació amb tot detall, sembla que no tothom se la creu. Alguns veïns seus han aparegut a la televisió afirmant que la seva vida no seria tan desastrosa. Algunes veus asseguren que Lely es mou amb un cotxe d'alta gamma.

No obstant això, ella assegura que aquest vehicle és d'una empresa per la qual treballava, però que en cap cas és seu. També va aparèixer una antiga amiga seva, que afirmava que Céspedes tenia una important dependència de les sales de joc, concretament dels bingos.

De nou, ella va negar aquest extrem i va assegurar que quan hi havia anat era per acompanyar un antic cap seu. També la filla de Gil Silgado va sortir a 'Sálvame' oferint feina a Lely, però no obstant això, tampoc va acabar aconseguint aquesta ocupació.

Alguns espectadors també consideren que la televisiva estaria intentant entrar en algun 'reality' de la cadena. Per fer-ho, estaria portant el seu fracàs personal a l'extrem perquè la cadena li compri la història i acabi recuperant el seu estatus televisiu.

El proper concurs que s'estrenarà és 'Gran Hermano VIP', on podria coincidir amb Rocío Flores. Aquesta estaria tancant la seva participació amb la direcció de la cadena.


Comentaris

envia el comentari