Hackegen el compte de Twitter del 324 per burlar-se de Quim Torra

L'origen és una imatge de Quim Torra fent-se una foto davant un mirall

Quim Torra en una roda de premsa a la Generalitat de Catalunya el 6 de febrer de 2020
Hackegen el compte de Twitter del 324 per burlar-se de Quim Torra | Catalunya Diari

El canal 324 ha denunciat aquest dimecres, 20 de maig, una usurpació del seu compte de Twitter durant uns minuts després que el compte retuités una imatge paròdica de Quim Torra davant d'un mirall.

Els fets s'han produït aquest matí, al voltant de les 11, quan el compte del 324 ha retuitat una publicació del compte 'Personas vendiendo espejos' del passat 17 de maig, on apareix el president Quim Torra fent-se una foto davant d'un mirall. La imatge la va publicar el mateix Torra l'1 de gener del 2017, felicitant l'any nou als seus seguidors: «Bon any i bones fotos!».

Aquest compte de Twitter es dedica a publicar imatges descontextualitzades de persones davant de miralls, a manera de paròdia, però el fet que un canal oficial de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ho hagi retuitat ha provocat molt d'enrenou.

El 324 assegura que ha patit un problema de seguretat

El 324 ha trigat molt poca estona a donar explicacions, i segons han dit, han patit un breu problema de seguretat per una «usurpació que ja han resolt». És a dir, que una persona aliena al 324 i a la Corporació hauria hackejat el compte de Twitter i hauria fet aquest retuit durant aquesta estona. 

Sigui com sigui, la publicació de 'Personas vendiendo espejos' ja fa dies que s'ha fet molt popular a les xarxes per la inclusió de Torra al seu arsenal de fotos, i ara haurà guanyat encara més seguidors després d'aquesta publicació. 

Alguns fins i tot han respost la publicació tirant d'ironia: «El 2017... i ja sembla estar confinat. Quines parets més blanques i sense decoració!» o «Em falten els llaços grocs decorant el mirall» són algunes de les respostes dels usuaris. 


Comentaris

envia el comentari