YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Helena G. Melero: «Separar-me ha estat la decisió més bèstia de la meva vida»

La presentadora es va sincerar al programa de TV3 'Al cotxe' i va parlar, sense embuts, sobre la seva traumàtica separació: «És una cosa que no puc superar i que la porto dins»

Helena Garcia Melero aborda el seu divorci amb Eloi Vila a 'El Cotxe'
Helena García Melero aborda el seu divorci amb Eloi Vila a 'El Cotxe' | TV3

 

Helena García Melero ha parlat sense embuts de la situació més dificultosa de tota la seva vida. La popular presentadora de TV3 no s’ha estat de res per abordar la separació amb el seu ja exmarit Joan Vehils en reconèixer: «Ha estat la decisió més bèstia que he pres a la meva vida. És, sens dubte, el que més m’ha costat en aquesta vida». 

Melero, al fil de la revelació, prosseguia amb el seu discurs en al·legar: «No sé quantes decisions fortes he pres a la meva vida, però en el saquet de les meves accions més potents sempre hi haurà aquesta». Visiblement afectada, Melero reconeixia que «el cert és que costa molt» i apuntalava: «S’ha de reflexionar molt, li dones moltes voltes...»

Melero aborda el seu complicat divorci

La presentadora de TV3, però, va més enllà per assegurar que va analitzar tots els pros i contres d’aquesta dificultosa situació. «Ho poses tot en una balança i penses: I si no prenc aquesta decisió?», s’ha preguntat mentre afegia: «A vegades deixes que la vida es pronunciï. És aquell moment en el qual tu no tens aquell coratge suficient per prendre aquella decisió i deixes que la vida parli. Diguéssim que la vida t’empeny i t’orienta per fer el pas definitiu».   

Finalment, Helena García Melero ha reconegut: «Els dies que no estic amb els meus fills és el què més em costa. És una cosa que no puc superar i que la porto dins... però bé, vaig fent»

Melero, amb Eloi Vila, a 'El Cotxe'
Melero, amb Eloi Vila, a 'El Cotxe' | TV3

 

Melero torna amb força a TV3

'Tot es mou' serà el retorn de Melero a un programa diari. Juntament amb Francesc Sòria, conduiran un espai en el qual, a part de l’entreteniment, també hi haurà un espai dedicat a l’actualitat, incloent-hi connexions en directe, tertúlies, entrevistes i anàlisis dels temes del dia. A més, tindrà entre els seus col·laboradors Laia Ferrer, Lluís Marquina, Àngels Molina, Eloi Cordomí i Llucià Ferrer.

A més, Melero serà l'encarregada de conduir la 26a edició de La Marató, dedicada enguany a les malalties infeccioses. Tal com informa la 'CCMA', per primera vegada, la conductora s'incorporarà a la preparació i elaboració dels continguts del programa des de l'inici, per conèixer a fons la realitat de les persones afectades per una d'aquestes malalties. 


Comentaris

envia el comentari