MOBILITAT

Cap carretera tallada en aquests moments

Helena Garcia Melero substituirà 'Tarda oberta' a TV3

Es quedarà amb l'espai que han deixat Vador i Ruth
Helena Garcia Melero omplirà les tardes de TV3 | Cedida

 

Continuen les altes i baixes a TV3. La cancel·lació de 'Tarda Oberta' ha provocat que la cadena catalana hagués de buscar ràpidament a un substitut per omplir l'espai i sembla que ja l'han trobat. Helena Garcia Melero, segons 'Elnacional.cat', es convertirà en la nova protagonista dels vespres catalans, substituint el programa que presentaven Vador Lladó i Ruth Jiménez.

El mitjà assegura que des de l'emissora catalana han reconegut, en un 99%, que així quedarà l'estructura en antena, pel que Melero no ocuparà l'espai que va deixar Nuria Roca amb 'A tota pantalla' i col·locarà 'Tot es mou' en l'espai que ha quedat buit per la desaparició del programa de tertúlies d'actualitat.

 

Per la seva part, TV3 ha considerat que l'espai a omplir que resta després d''Els matins', a partir de les 12.00 hores, quedarà ocupat per la doble emissió de notícies del 3/24, el qual ha aconseguit obtenir una gran audiència, competint amb 'Al rojo vivo' de Ferreras. D'aquesta manera, s'aposta per l'alternativa més econòmica a la pantalla, l'emissió de notícies.

Incògnita amb les productores

La reclamació d'Hisenda a TV3 per més de 150 milions d'euros que exigeix el govern de Mariano Rajoy ha generat un moment de gran inestabilitat a la cadena. Per aquest motiu, la cancel·lació de 'Tarda oberta' representa un dur cop a les productores externes, que comencen a veure perillar el manteniment de la seva relació amb la cadena catalana.

 

D'inici, l'empresa que dirigeix Jaume Roures, Mediapro, és la primera afectada pel delicat moment econòmic que travessa la televisió catalana i es desconeix si en les pròximes setmanes la llista podria augmentar. Una altra possible víctima és 'Preguntes freqüents', que semblava que reprendria emissions a partir del 13 de gener, però que a hores d'ara la seva continuïtat és una incògnita.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris