La Sexta, angoixada per una de les seves presentadores, amb la filla malalta

La presentadora de 'La Sexta Noticias' està confinada amb la seva família

La presentadora de 'La Sexta Notícias' Helena Resano
Helena Resano i la seva família han donat positiu en coronavirus | La Sexta

Fa uns dies un cas positiu de coronavirus es confirmava a 'La Sexta Noticias', la seva presentadora, Helena Resano, ho comunicava a través de les seves xarxes socials. Ahir dimecres, la periodista explicava com havia estat tot aquest drama familiar, ja que van donar tots positiu. Resano va explicar que la primera persona que va començar a presentar símptomes de la Covid-19 va ser la seva filla. Davant d'aquest fet, els membres de la família van procedir a fer-se la PCR.

«El divendres arriba el positiu d'Emma i comencen a activar-se les PCR d'ells dos, el seu marit i el seu fill, que tarden vuit dies a arribar. Durant tot aquest temps no hi ha hagut cap trucada d'un rastrejador», confessa la periodista.

La presentadora i la seva família estan confinats des del passat 31 d'agost: «Al centre de salut estan col·lapsats. No donen l'abast, estan fent mil hores. Tot aquest treball i desplegament de personal i mitjans no està servint de res».

«La meva filla va estar malament, amb febre molt alta»

A través de les xarxes socials Resano ha explicat com han estat aquests dies confinats a casa i ha manifestat que qui pitjor ho ha passat ha estat la seva filla Emma: «Va estar francament malament, amb febre molt alta, amb prou penes es podia moure, ho havíem de fer entre el meu marit i jo, banyar-la... dormia tota l'estona, tenia molt dolor i no remuntava».

La navarresa ha manifestat la intranquil·litat i patiment que han tingut aquests dies: «Afortunadament, tinc un germà metge i amics que ens anaven guiant però va haver-hi un moment que pensàvem que no remuntaria».


Comentaris

envia el comentari