YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La dona del temps d'Antena 3 surt de l'hospital, però un detall fa saltar les alarmes

La presentadora està recuperant-se a casa

La presentadora del temps a Antena 3, Himar González
La presentadora del temps segueix creant certa preocupació | ANTENA 3

Himar González ha estat notícia aquests dies pel seu ingrés hospitalari. La presentadora del temps d'Antena 3 va preocupar molt als seus fans després de penjar una foto a l'hospital, ja que la canària és una de les cares més famoses de la cadena.

És per això que Antena 3 ha hagut de buscar una substituta, ja que s'espera que el període de baixa sigui una mica més llarg del que s'esperava. Mercedes Martín serà qui ocupi l'espai meteorològic d'Antena 3 els caps de setmana. L'absència d'Himar ha preocupat molt als seus seguidors. Després d'estar més d'una setmana ingressada a l'hospital, Himar va confirmar fa escassos dies la seva alta.

Durant la seva estada al centre hospitalari, la presentadora ha anat mostrant imatges gairebé cada dia als seus seguidors, però, malgrat això, no ha volgut donar explicacions sobre el problema de salut que té. I com que no ha dit el que li passa, molts dels seus fans estan espantats.

La preocupació ha crescut després de l'última imatge que ha pujat a les seves xarxes. A finals de la setmana passada, Himar González va publicar un 'post' en el qual confirmava la seva alta hospitalària. No obstant això, alguns s'han preocupat molt per la imatge que ha mostrat.

Preocupa l'aspecte físic d'Himar González

És inevitable veure l'extrema primesa d'Himar, que després del seu pas per l'hospital ha perdut bastant pes. La mateixa presentadora ha volgut reconèixer que, tot i rebre l'alta de l'hospital, encara ha de recuperar-se a casa. «A casa. Tot ha anat bé. Molt bé. Seguiré amb la meva recuperació. I aviat, molt aviat, tornaré», va escriure en la publicació d'Instagram. Després de vuit dies a l'hospital, Himar hauria perdut bastant pes a jutjar per les recents imatges.

Des que està a casa, no ha tornat a pujar cap publicació més, i això és una cosa que també ha preocupat a tots els seus seguidors. De moment, es desconeix el problema de salut d'Himar.

La presentadora d'Antena 3 només va explicar que pateix una malaltia per una patologia no Covid, ja que avui en dia tot es limita al coronavirus, quan per desgràcia encara segueixen existint moltes altres malalties. Després d'aquests dies, la canària ja és a casa descansant i envoltada dels seus. Tot i que encara hi ha certa preocupació pel seu estat físic, els seguidors d'Himar segur que respiren més alleujats.

És cert que Himar González és de complexió prima, ja que és una apassionada de l'esport. No obstant això, en l'esmentada i comentada fotografia apareix massa prima. Diversos usuaris d'Instagram s'han adonat d'això i ho han comentat. Abans de tornar a casa, la presentadora va voler enviar un missatge d'agraïment a tots els que s'han bolcat amb ella.

«Gràcies infinites a la meva família, els meus amics, companys, que des de la distància o la proximitat, han estat, pas a pas, al meu costat, cuidant-me, cuidant-me», ha comentat. També ha volgut disculpar-se per endavant per haver generat aquesta preocupació massiva que avui dia encara segueix. «Perdó per haver-vos preocupat tant», escrivia a les seves xarxes el dia que va rebre l'alta.

«A tot el personal sanitari, des d'urgències fins a planta, doctors, infermers, auxiliars, servei de neteja, zeladors... per la seva excel·lent professionalitat. 'Top' a amabilitat i amplis somriures que travessaven fins i tot aquesta barrera que avui portem a tall de mascaretes. Gràcies als mitjans de comunicació per tractar tot amb tanta delicadesa, afecte i professionalitat. Gràcies a vosaltres, que m'heu donat de la millor medicina que qualsevol ésser pot tenir: Amor i afecte», afegia Himar González.


Comentaris

envia el comentari