YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Missatge des de l'hospital de la coneguda dona del temps d'Antena 3

La presentadora explica com es troba i dona les gràcies per tot el suport rebut

La presentadora del temps a Antena 3, Himar González
Himar González envia un missatge des de l'hospital | ANTENA 3

Himar González, l'encarregada de donar el temps en els Informatius de cap de setmana a Antena 3, fa un temps que està absenta del seu lloc de treball. Himar comunicava als seus seguidors d'Instagram que es trobava ingressada a l'hospital Quirón de Madrid, però no ha donat cap explicació sobre la malaltia que l'ha portat a romandre dies hospitalitzada.

La meteoròloga aprofitava les xarxes socials per informar els seus seguidors que es troba amb esperances i ganes per tirar endavant: «No és la foto de l'any... però per a mi té un significat especial perquè va dedicada a vosaltres. Per primera vegada en gairebé una setmana ja he pogut aixecar-me del llit, m'he calçat les meves sabatilles i he passejat pels passadissos de l'hospital amb ganes, amb energia», publicava Himar González al costat d'una foto on se la pot veure amb roba d'esport a l'habitació de l'hospital.

Himar González parla sobre el seu estat de salut

Des que la companya de Matías Prats i Mónica Carrillo va comunicar que es trobava ingressada, desenes de seguidors han volgut enviar-li tot el suport durant aquests dies de convalescència. Segons Himar, aquests missatges han estat els que li han donat les forces necessàries per afrontar amb positivitat el dur tràngol pel qual està passant.

«Us anava llegint a poc a poc, a glops, dosificant les meves forces i les vostres caloroses paraules. M'emocionava amb les vostres abraçades embolicades en tendres i eloqüents expressions. Poesia per a la meva ànima. I per al meu cos. Gràcies per fer-me sentir tan acompanyada en cada moment. Mai vaig imaginar tantíssim afecte. Un milió de GRÀCIES. Sou Or. I jo, molt afortunada», escrivia Himar González agraint tot l'afecte que ha rebut en aquests dies.

La presentadora no ha revelat què és el que l'ha portat a l'hospital, però assegurava que no era la Covid-19 i que gràcies al fet que l'han agafat a temps, no ha empitjorat. Himar assegurava estar «millorant» tot i que encara li queden dies ingressada. «Estaré ingressada un temps a l'hospital amb patologia (no Covid-19) que s'ha complicat una mica, però que hem enxampat a temps. A l'hospital Quirón m'estan cuidant de meravella. Així que no tinc cap dubte que ens veurem aviat, amb més força».

Mentre la presentadora contínua centrada en la seva recuperació, Himar González no només ha rebut el suport dels seus fans, també ha comptat amb missatges dels seus companys de treball com Lorena García o Miki Nadal. «Ànim i força canària. Tot sortirà molt bé. I ja saps, tu millor que ningú, al mal temps... bona cara!», escrivia el col·laborador de 'Zapeando'.

Visiblement emocionada s'ha sentit la presentadora del temps dels Informatius de cap de setmana amb un missatge especial d'una seguidora que assegurava que els seus fills la troben a faltar: «Això em fa més que tota la medicació que m'estan subministrant», responia Himar.

Amb forces per seguir lluitant

La veritat és que la primera imatge que Himar González va publicar en les seves xarxes socials van fer saltar les alarmes sobre el seu estat de salut. Amb una camisa de dormir gris i visiblement cansada, la presentadora informava sobre el seu ingrés hospitalari. La presentadora, amant de l'esport i completament en forma, presentava un aspecte preocupant que va provocar l'interès immediat dels seus fans i companys de professió que li enviaven forces per vèncer aquesta malaltia que l'ha apartat del seu treball per centrar-se en la seva salut.

Ara, dies després, Himar González tornava a les xarxes socials per donar les gràcies per tots els missatges rebuts i es mostrava disposada a superar les adversitats per tornar a recuperar la seva vida una cosa que sembla estar aconseguint a poc a poc.


Comentaris

envia el comentari