YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Himar González, la dona del temps d'Antena 3 anuncia per fi la notícia més esperada

La presentadora ha donat una bona notícia

La presentadora del temps a Antena 3, Himar González
La presentadora del temps anuncia que torna a casa  | ANTENA 3

Himar González continua al centre de la notícia. Fa uns dies, la presentadora del Temps a Antena 3 va preocupar molt als seus seguidors amb una imatge a l'hospital. La seva baixa ha causat certa commoció, ja que no se sap amb exactitud el problema de salut que té.

Tot i que fa una setmana que està penjant fotos a les seves xarxes socials, la presentadora no ha volgut explicar què és el que realment li passa. González s'ha limitat a explicar als seus seguidors que pateix una malaltia per una patologia no Covid, la qual ha sigut el motiu del seu ingrés hospitalari. Després d'una setmana de preocupació, la canària ha donat una excel·lent notícia a tots els seus seguidors.

Himar González anuncia la seva alta

«A casa. Tot ha anat bé, molt bé», ha anunciat avui mateix després de sortir de l'Hospital Quiron. Aquesta confirmació ha alleujat als seus seguidors, que segueixen sense saber què és el que li passa. Respecte a la seva tornada a la televisió encara no se sap res i segurament resti encara unes setmanes més de baixa fins que es recuperi del tot.

«Seguiré amb la meva recuperació. I aviat, molt aviat, tornaré», ha anunciat la presentadora d'Antena 3. De moment haurà de seguir un període de recuperació, tal com ella ha comunicat a les seves xarxes socials, en la qual durant aquesta setmana han sigut molts els que s'han bolcat amb ella.

La canària va alertar fa diversos dies als seus fans després de penjar una foto en què apareixia a l'hospital amb una via i amb una cara una mica fatigada, però sembla que per sort ja s'ha recuperat. «Gràcies infinites a la meva família, els meus amics, companys, que des de la distància o la proximitat, han estat, pas a pas, al meu costat, cuidant-me, consentint-me, estimant-me, sanejant-me. Perdó per haver-vos preocupat tant», ha comentat també a les seves xarxes.

En aquests dies, Himar sempre ha tingut present a tots els que l'han ajudat i, pràcticament cada dia, ha agraït a tots els sanitaris i a totes les persones que han estat donant-li tot el seu suport. «A tot el personal sanitari, des d'urgències fins a planta, doctors, infermers, auxiliars, servei de neteja, zeladors... per la seva excel·lent professionalitat. 'Top' a amabilitat i amplis somriures que travessaven fins i tot aquesta barrera que avui portem a manera de mascaretes. Gràcies als mitjans de comunicació per tractar tot amb tanta delicadesa, afecte i professionalitat. Gràcies a vosaltres que m'heu donat de la millor medicina que qualsevol ésser pot tenir: Amor i afecte», ha dit amb molt d'afecte Himar González.

Han estat vuit dies els que Himar González ha estat ingressada a l'hospital, i per fortuna per a ella ara podrà descansar i recuperar-se a casa envoltada dels seus. Antena 3 encara no ha confirmat que és el que realment li passa a la presentadora, però tots esperen que no sigui res greu i que torni a l'espai meteorològic com més aviat millor.

Mentre això no passa, Antena 3 ha buscat una presentadora substituta, es tracta de Mercedes Martín, que ja fa bastant temps que està vinculada a la cadena. Actualment era l'editora i presentadora de la secció matinal de 'El Tiempo' a 'Antena 3 Noticias'.

Martín amb la baixa d'Himar ha fet el salt al cap de setmana i la canària mentre es recupera segur que se sent orgullosa de la seva companya que la substitueix.


Comentaris

envia el comentari