La imatge d'Himar, la dona del temps d'Antena 3, que aclareix si està recuperada

La presentadora del temps d'Antena 3 va estar diverses setmanes ingressada per una patologia no Covid

La presentadora del temps a Antena 3, Himar González
La imatge d'Himar, la dona del temps d'Antena 3, que aclareix si està recuperada | ANTENA 3

En l'últim mes, Himar González ha estat en boca de tots pel seu recent ingrés hospitalari. La presentadora de 'El Tiempo' d'Antena 3 pateix una malaltia de la qual no ha donat detalls, tot i que en veure els rumors, sí que ha assenyalat que es tracta d'una patologia no relacionada amb la Covid-19.

«Estaré ingressada un temps a l'hospital amb patologia (#noCovid19) que s'ha complicat una mica, però que hem enxampat a temps. En @quironsalud m'estan cuidant de meravella. Així que no tinc cap dubte que ens veurem aviat, amb més força!!», explicava la canària en el seu compte d'Instagram.

L'absència d'Himar González per una patologia no Covid

Himar González és una de les grans referències d'Antena 3, així que, per aquest motiu, la seva absència a l'espai meteorològic va preocupar d'allò més als seus seguidors. Tot i això, molt aviat els seguidors de la canària van començar a rebre notícies de la presentadora.

Ella mateixa va ser l'encarregada d'informar de la seva evolució a l'hospital i comunicar la seva alta hospitalària després de més d'una setmana ingressada. Tot i la bona notícia, alguns usuaris van manifestar la seva preocupació per l'aspecte físic d'Himar González a la fotografia de la notícia.

«A casa. Tot ha anat bé. Molt bé. Seguiré amb la meva recuperació. I aviat, molt aviat, tornaré», va escriure en una publicació on es podia apreciar l'extrema primesa de la presentadora.

Himar González celebra el nou any banyant-se a la platja

Després d'abandonar l'hospital, Himar González es va mantenir un temps allunyada de les xarxes socials, una situació que va fer créixer la preocupació per la presentadora. Però, per tranquil·litzar els seus seguidors, la meteoròloga ha compartit recentment dues fotografies que posen de manifest que es troba bé i a punt de reprendre la seva rutina diària.

Tant és així que Himar González ha celebrat el Nadal i el nou any banyant-se en una platja de la seva terra natal, una tradició que compleix des de fa anys. «Tinc com a tradició banyar-me al mar cada 1 de gener per començar l'any neta de les coses menys bones que l'anterior any ha pogut portar i arrencar amb força, amb ganes i amb energia el nou any. Aquest bany d'avui va per TOTS VOSALTRES. Gràcies per ser. Gràcies per estar en la meva vida. Gràcies per tant. Sempre.», comentava Himar González al costat de dues impressionants fotografies en biquini.

En la publicació, la presentadora també aprofita l'entrada de l'any nou per fer una reflexió sobre la vida i enviar tot el seu afecte a les persones que han perdut a algun familiar aquest any. «No cal que digui com de dur ha estat el 2020. Els meus pensaments i la meva força en l'arrencada d'aquest nou any va sobretot per a tots aquells que han perdut els seus éssers estimats, els qui se'ls hi ha extraviat les il·lusions, que se senten apagats després de durs cops», escrivia la presentadora.

La presentadora està sana i a punt de tornar a la feina

Poc abans d'aquesta última publicació, concretament la nit de Nadal, la canària va compartir amb els seus seguidors un concís, però significatiu missatge que serveix per aclarir el seu actual estat de salut. «Nadal. Feliç. Sana. Tant de bo pugui ser un BON I SA Nadal per a tots», escrivia en una publicació en la qual sembla recalcar la seva recuperació.

A jutjar per aquestes paraules, la presentadora podria estar a punt de tornar a la televisió encara que, de moment, es troba de baixa laboral i el seu lloc està cobert per una substituta contractada per Antena 3. Aquesta es tracta de Mercedes Martín, una jove llicenciada en Ciències Ambientals i Oceanografia per la Universitat de Cadis, tal com podem llegir en el seu compte de 'Linkedin'. 

En molt poc temps, la nova presentadora ha sabut guanyar-se l'afecte dels espectadors i estant a l'altura mentre Himar González se centra en la seva salut i es prepara per tornar.


Comentaris

envia el comentari