Primer pla de Terelu Campos

«És una hipòcrita»: Terelu Campos, amiga de totes les que moren

Les xarxes s'han acarnissat amb la filla de María Teresa Campos

La mort de Verónica Forqué ens ha deixat a tots commocionats. Sobretot els que van ser els seus companys a 'Masterchef Celebrity', amb els quals l'actriu va compartir alguns dels seus últims moments televisius.

Alguns personatges com a Terelu Campos s'han mostrat terriblement afectats davant d'una pèrdua tan devastadora, ja que totes dues havien entaulat una bonica amistat.

«Desolada per la teva pèrdua, i quina sort i afortunada em sento perquè la vida et posés al meu camí», escrivia la mare d'Alejandra Rubio a les seves xarxes socials.

Terelu Campos i Alejandra Rubio entrant al tanatori per la mort de Verónica Forqué
Terelu Campos i Alejandra Rubio, al tanatori per donar l'últim adeu a Verónica Forqué | GTRES

«He rebut tant amor de tu, tantes paraules boniques, i que generosa has estat amb totes les coses que em deies de la meva filla. Sempre seràs una gran entre les grans! T'estimo, amiga, seràs una estrella al cel per poder-te veure», eren les boniques paraules que li dedicava.

A 'Viva la vida', Emma García i els seus col·laboradors tractaven obertament aquest assumpte. I Terelu, present al plató, no podia evitar emocionar-se.

«Jo coneixia Verónica com a actriu. No coneixia Verónica del dia a dia. El primer que vaig descobrir és que és una de les persones més afectuoses que m'he trobat a la vida», confessava.

«Per anar a treballar ens aixecàvem aviat, ens fèiem el test d'antígens i jo deia 'hola, bastonet' a Javier, que era el que ens feia la prova», explicava sobre l'experiència que va suposar treballar juntes.

Terelu Campos, acarnissada a les xarxes després de lamentar la mort de Verónica Forqué

«Sempre era amor. Era un remolí d'emocions, però jo he rebut molt d'amor i moltes abraçades», destacava. «Com ens fèiem les proves i passàvem tantes hores junts, aïllats, ens podíem permetre el contacte físic».

«Tinc la sensació que m'han faltat moltes coses per dir-li. Ha estat un xoc, una feina molt gran», afegia Campos.

«Ens vam tornar a veure a primers de setembre, a la presentació d'aquest programa al Festival de Vitòria. També a la incursió 'junior' del format i a la desfilada d'Eduardo Navarrete», explicava sobre l'última vegada que van coincidir abans del fatal desenllaç.

Terelu Campos
Terelu Campos, molt trist després de la mort de Verónica Forqué | GTRES

«Ella és una dona amb moltíssima energia bona, en tots els sentits. Molta projecció positiva (…) es pot estar trencada per dins, però somriure», revelava sobre la greu depressió que patia l'actriu.

Sobre aquesta malaltia, Terelu opinava que «està molt estigmatitzada. Jo soc una persona catòlica, cristiana, però l'Església ha contribuït molt que se li apartés al suïcida».

«No podia entrar al regne de Déu, no se'l podia enterrar en camp sant. Ara vivim en un estat aconfessional, però en l'educació que hem viscut està això. Hauríem d'haver-li donat normalitat molt abans perquè portem fora d'aquest carro massa temps», opinava.

Terelu Campos caminant pel carrer amb mascareta
Terelu Campos, devastada després de la pèrdua de la seva amiga | GTRES

A més, la filla de María Teresa Campos ha volgut recordar la seva pròpia experiència, ja que el seu pare també va posar fi a la seva vida sent ella molt jove.

«El que ha fet això és que les persones que pateixen aquesta malaltia se sentin avergonyides. El mal que fem al procés de recuperació d'aquestes persones és enorme. La nostra ment regeix els nostres actes, no portem el cervell a la bossa, el portem a dins», explicava.

Yolanda Ramos, una altra gran amiga de Forqué, encertava després de manifestar que «a Verónica li va matar la seva eina de treball. Aquesta eina és la sensibilitat».

«Aquesta eina com un pobre paleta sense casc es converteix en dues plaques de ferro que ens cauen a sobre i ens maten. La teva mort ha estat un accident laboral», prosseguia la publicació de l'actriu.

Tot i això, aquesta mostra de sensibilitat per part de Terelu no ha fet gaire gràcia als seus detractors, que l'han acusat de ser una 'bé queda' i tenir ànsia de protagonisme.

«Veient Terelu, sembla que era amiga de Verónica de tota la vida. I només han estat set mesos treballant juntes. Si tanta estima li tenies, deixa-la descansar en pau», li han retret.

«Terel·lu, 'la bé queda', amiga de totes les que moren. Quina hipòcrita és!», han insistit a atacar-la.