ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya supera els 31.000 morts per Covid-19 amb 130 les últimes 24 hores

Hisenda reclama a la Pantoja 269.549,87 euros després de 'SV'

La màxima prioritat de la Pantoja seria salvar la finca de Cantora

Plató de 'Supervivientes 2020'
Isabel Pantoja acaba de participar a 'Supervivientes' | Catalunya Diari

 

El dolç moment que estava vivint Isabel Pantoja després del seu triomfal pas per 'Supervivientes 2019', sembla que ha durat poc. L'encarregada de trencar aquesta bona ratxa de la cantant ha estat una de les seves pitjors enemigues: Hisenda. 

En aquest sentit, l'administració pública li reclamaria ara un deute de 269.549,87 euros, fet que suposaria un nou mal de cap per la cantant.

No és el primer deute que ha de pagar a Hisenda

Cal recordar que aquest deute no és el primer al qual s'ha d'enfrontar la popular cantant, ja que en una revisió dels seus comptes, Hisenda ja va decretar un embarg de més ni menys que d'1,8 milions d'euros. 

Ara, segons apunten les primeres informacions, la màxima prioritat de la Pantoja seria salvar la finca de Cantora, espai emblemàtic per a ella, la seva família i els seus amics. La finca, que està a nom seu i del seu fill Kiko Rivera, podria perillar a causa dels deutes que ambdós tenen amb Hisenda.

Així doncs, caldrà esperar per saber si finalment la cantant pot pagar aquest inesperat ensurt o si, de nou, s'ha de veure immersa en una lluita fiscal. Si tot va bé, la Pantoja no hauria de tenir gaires problemes per a pagar els deutes que li reclamen, ja que hauria cobrat una elevada xifra per participar a 'Supervivientes' i, a més a més, hauria signat un contracte per seguir col·laborant amb la cadena.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari