MINUT A MINUT

🔴 Totes les reaccions i mobilitzacions per la sentència del procés

La història de l'assassinat de Diana Quer es convertirà en una sèrie de televisió

Es tracta d'una creació de Melodía Producciones, que alguns assenyalen que podria emetre Telecinco
La jove Diana Quer va ser brutalment assassinada  | CatalunyaDiari.cat

 

La història del brutal assassinat de la jove Diana Quer a mans, presumptament, de José Enrique Abuín 'El Chicle' està més present que mai a la societat, sobretot tenint en compte que el detingut encara no ha estat jutjat, i el seu pare està lluitant per evitar la derogació de la presó permanent revisable. En definitiva, es tracta d'uns fets que superen la ficció, però aquest cop fins i tot podrien inspirar una producció audiovisual. 

 

És molt recurrent que els directors de cinema s'inspirin en fets reals per produir sèries o pel·lícules. Internacionalment, trobem exemples molt exitosos amb 'American crime story', amb les recreacions dels crims d'O.J. Simpsons o Gianni Versace. Amb Diana Quer, la productora Melodía Producciones també ha decidit recrear la història del crim que ha indignat tot un país. 

El canal escollit, Telecinco

Ha estat la mateixa productora qui ha confirmat que està preparant una petita sèrie que narrarà la història de la jove Diana Quer. A més a més, algunes veus assenyalen que les negociacions estan molt avançades per a la seva retransmissió. El grup escollit ha estat Mediaset, que sembla que té pensat entregar la sèrie al seu canal estrella, Telecinco.

 

Telecinco seria el canal escollit per emetre la producció sobre l'assassinat de Diana Quer | Mediaset

 

Frank Ariza, un dels desenvolupadors de l'empresa, manté una molt bona relació amb el gegant audiovisual i, de fet, Mediaset confia molt en la productora, que ha creat altres coneguts formats com 'Dreamland' 'Perdóname, Señor', 'Yo quisiera' o 'secretos de Estado'.

 

Segons s'ha pogut saber, es tractarà d'una petita sèrie que portarà com a títol '500 días', i en la qual es tractaran des del moment de la desaparició de la jove Diana Quer fins a la troballa del seu cadàver, amagat en un pou, després de gairebé 500 dies d'angoixa. En la sèrie també es parlarà de la detenció de l'assassí confès, José Enrique Abuín 'El Chicle', així com de les seves posteriors declaracions. 

Netflix també estrenarà una sèrie sobre el crim d'Alcàsser

 

Desirée, Miriam i Antonia, les tres joves del crim d'Alcàsser | Cedida

 

El cas de la jove Diana Quer no és l'únic, ja que fa unes setmanes també vam saber que Netflix ha adquirit els drets per produir 'El crim d'Alcàsser', una sèrie sobre el famós cas, i que estrenarà, previsiblement, l'any 2019. 

 

Recordem que ja han passat 25 anys des que es va conèixer el cas, i encara no hi ha hagut una conclusió clara del que va passar. La plataforma de continguts nord-americana emetrà, doncs, tots els detalls del triple assassinat, que va commocionar Espanya en el seu moment.

Comentaris