YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

Històric moment a la casa de 'GH VIP' després de la recent confessió d'Adara

Els seguidors del programa es pregunten si Adara està fent servir a Gianmarco com a estratègia per guanyar el programa

Adara Molinero
Adara ha tornat a enlluernar a Gianmarco | GTRES

Amb tots els dubtes que tenia ahir Gianmarco amb l'oferiment de quedar-se a passar una nit a la casa de 'Gran Hermano VIP', sembla que tot ha anat millor del que ell pensava.

Com era d'esperar, Adara i Gianmarco han passat tota la nit junts, parlant i intentant trobar acords en el que seria la hipotètica relació que els unirà fora de la casa, sempre que, Adara acabi separant-se d'Hugo Sierra, la seva actual parella i pare del fill que tenen plegats.

La nit ha tingut moments de tot, confessions que passaven per una Adara admetent que tenia sentiments cap a Gianmarco, ell prometent a la finalista que l'havia estat esperant al carrer i junts, prometent-se un futur que podria succeir un cop acabi el concurs.

Moments molt apassionats

Adara ha volgut compartir amb les seves companyes com ha passat la nit amb el seu amic especial. Entre aquestes confessions ha admès que s'han besat, més d'una vegada i que han estat abraçats durant tota la nit. Desconeixem com cauran aquestes imatges a Hugo Sierra. Aquesta nit podria haver-hi un nou gir de guió amb l'expulsió d'Adara, tot i que sembla que seguirà dins del concurs fins a la final.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari