Kiko Hernández en un directe de Sálvame.

L'home a qui Kiko Hernández va decidir apartar de les seves filles: «És dolent»

Kiko Hernández fa un repàs a la seva trajectòria de 25 anys a la televisió

Kiko Hernández celebra 25 anys a la televisió. Per això, el col·laborador de Telecinco ha volgut fer un repàs de la seva trajectòria en una entrevista per a la revista 'Diez Minutos'. En aquesta hi parla de les seves experiències o dels seus companys així com d'alguns moments que sí que esborraria de la seva vida.

Tot i que no és la primera vegada que ho comenta, està segur que «mai tornaria a treballar amb Xavier Sardà». Amb ell va tenir l'oportunitat de coincidir a 'Crónicas Marcianas', un programa revolucionari al seu dia que va marcar una època a la televisió espanyola.

Però després que hagin passat uns quants anys d'allò, Kiko sosté que el presentador català no és bona persona. «Està a gust en el conflicte mentre s'escorxa als altres, aviva focs, no et frena. No el veig bona gent», explica.

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández creu que Sardà no és bona gent| Telecinco

Resulta estrany que algú parli amb tanta claredat de tot el que es cuinava a 'Crónicas'. I és que diu que allà valia tot, que no hi havia control ni límits. És més, segons sembla, va viure situacions que mai va pensar que arribaria a veure.

Recorda l'episodi en què Carlos 'El Yoyas' «va picar a Antonio David, era tot molt salvatge. Per no parlar de quan passaves pel camerino de Coto Matamoros, que mai tancava la porta, i veies el que hi havia a dins».

Assenyala que al seu interior «hi havia de tot. Feia un fàstic», exclama.

Imatge de Xavier Sardà presentant Crónicas Marcianas
Kiko Hernández no tornaria a treballar amb Sardà | Mediaset

Així mateix, el col·laborador de 'Sálvame' admet que li hagués agradat treballar amb un dels pesos pesants de l'època com era Pepe Navarro. En aquell període hi va haver una lluita d'audiències entre Navarro i Sardà, de la qual va sortir victoriós aquest darrer.

Kiko Hernández no pot dir que tingui bons records d'aquella època, o si més no de la gent que tenia al seu voltant. Amb alguns la relació s'ha anat deteriorant amb el temps, com va passar amb Antonio David Flores.

També va apuntar que l'exguàrdia civil era una persona que estava disposada a tot per mantenir el seient a l'espai nocturn de Telecinco. Un exemple que recorda és quan «va fer insinuacions sobre l´orientació sexual d'Ortega Cano».

D'altra banda, un dels moments més crítics per al pare d'Abril i Jimena va ser quan el van trair. «Una col·laboradora va pagar un paio perquè es fes passar pel meu amant a la tele», destaca. Tot i que han passat molts anys, encara conserva a la seva ment aquest trist capítol.

Imatge de Kiko Hernández quan treballava al programa Crónicas Marcianas
Kiko Hernández va treballar a 'Crónicas' amb Sardà | Mediaset

Malgrat que és cert que durant tot aquest temps ha recopilat una gran quantitat d'anècdotes, per desgràcia no totes es poden revelar. Una altra, per exemple, és quan el van obligar a trucar a un programa de María Teresa Campos «per penjar-li el telèfon».

A més a més, treu a la llum el que li va passar a un «presentador que va tenir una relació amb una col·laboradora. La va agafar amb un altre, i màgia. Ella va desaparèixer de la televisió», relata sorprès.

Kiko Hernández també va poder conèixer l'amor

El primer record que tenen la majoria d'espectadors de Kiko Hernández possiblement és a 'Gran Hermano 3', però prèviament va aparèixer a '¿De qué parte estás?', espai conduït per José María Íñigo. També va ser reserva de la segona edició del 'reality', quedant-se a les portes d'entrar a la casa un any abans.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández, a 'Sálvame' | Mediaset

Després del seu pas per 'GH' se li van obrir moltes portes, guanyant-se un lloc a 'Crónicas' o a 'A tu lado'. Al programa de la tarda va conèixer una dona que s'acabaria convertint en íntima: Carmen Ordóñez.

En alguna ocasió, Charo Vega va assegurar que Carmina li va confirmar que havia tingut una nit de passió amb el tertulià de 'Sálvame'. Però, per la seva banda, Hernández prefereix llençar pilotes fora: «El que va passar o no quedarà a les nits de Madrid».

Així tot, Kiko Hernández pot presumir de ser un dels pocs concursants de 'reality' que s'ha pogut guanyar la vida a la televisió. Són més de dues dècades tenint un lloc en diferents espais i sempre amb molta popularitat entre els espectadors.