IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un home deixa plantada la seva cita a 'First Dates' per ser «poc atractiva»

A les xarxes socials, molts li van recriminar el seu comportament, i van assegurar que és més atractiva que ell

Juanjo e Iberia en su cita de 'First Dates'
Juanjo i Iberia a 'First Dates' | Cuatro

Juanjo, un home de 42 anys, de professió advocat, va deixar plantada la seva cita a 'First Dates' perquè va considerar que era «poc atractiva». Unes paraules que van causar una gran indignació a les xarxes socials, que no van tardar ni un minut a criticar-lo, i a lamentar que no hagi sabut estar una mica més «cavalleresc» i «educat».

L'advocat va acudir al programa de cites amb l'esperança de trobar l'amor, i la seva cita es va emetre en el programa d'ahir, 10 de gener. Tot semblava anar molt bé, fins que es va produir un inesperat desenllaç. Juanjo i Iberia, que té deu anys menys que ell i estudia dret, van compartir moments graciosos i experiències durant el sopar, i tot apuntava que havia sorgit una petita espurna entre els dos. 

Juanjo, durament criticat pels internautes

Tot i això, quan van preguntar Juanjo si volia tornar a tenir una cita amb Iberia, va deixar tothom, la jove inclosa, amb la boca oberta. I és que l'advocat va assegurar que ella no era suficientment atractiva per a ell, i va rebutjar tornar a sopar. Iberia, en canvi, sí que es va mostrar oberta compartir una segona nit amb ell.  «Físicament no és tan maca com a mi m'agradaria», va assegurar davant les càmeres.

Immediatament, desenes d'usuaris van atacar Juanjo a Twitter pel seu propi físic. Molts van assegurar que l'advocat tampoc és especialment atractiu, i que de fet Iberia ho era molt més. D'altres, en canvi, van assegurar que la raó per la qual va rebutjar la jove és que «no era un noi». A més, també li van recriminar que rebutgés la seva cita pel seu físic, quan poc abans va afirmar que li donava més importància a la intel·ligència. 


Comentaris

envia el comentari