El programa 'Hora Punta' de Javier Cárdenas, cancel·lat per TVE

El nou consell d'administració de RTVE ha decidit que l'espai que conduïa el presentador català no continuï, tot i els canvis que havia plantejat a l'anterior directiva

El presentador Javier Cárdenas en el plató del seu programa 'Hora Punta'
El presentador Javier Cárdenas en el plató del seu programa 'Hora Punta' | TVE

S'han acabat les especulacions sobre el futur de Javier Cárdenas a Televisió Española. La televisió pública ha confirmat la notícia que havia avançat el portal 'Vanitatis', 'Hora Punta' no tornarà a les nits de La 1 aquesta tardor

Aquest és un dels canvis que ha promogut la nova directiva de RTVE que encapçala Rosa María Mateo. El programa d'entreteniment és un dels que cau d'una graella, on s'esperen més novetats a totes les franges horàries.  

Els canvis no han evitat «l'adéu» del programa

L'anterior consell d'administració de RTVE havia donat un vot de confiança a l'espia conduït per Cárdenas. Abans de ser cessats pel nou govern espanyol, havien decidit renovar-lo per una temporada però demanant una reformulació tant en el seu espai d'emissió com en els seus continguts.  

La idea de l'anterior directiva, era que el programa passés a ser setmanal, tot i que no tenien decidit quin dia i en quina franja exacta serien les seves emissions. També volien que es produïssin canvis en els temes i convidats del programa per evitar generar noves polèmiques. Tot i aquestes proposicions, la nova administració de TVE no ha cregut convenient que el programa es continués emetent. 

Javier Cárdenas: «Seguim treballant per tal d'emetre 'Hora Punta'»

En les últimes setmanes, Cárdenas ha reiterat la seva confiança en què els rumors que parlaven sobre una possible cancel·lació del programa eren falsos. Fa pocs dies publicava a les seves xarxes socials que «seguim treballant per tal de poder emetre el primer programa 'd'Hora Punta', el pròxim 25 de setembre.»

Afegia, sobre les especulacions sobre la continuïtat del seu programa: «Són estimacions i visions parcials, que no es corresponen amb la realitat contractual», deixant entreveure que tenia una oferta de renovació de la cadena pública. 

Aquesta suposada promesa de continuïtat o la bona relació que mantindria, segons el mateix Cárdenas, amb la nova directora de RTVE no han servit per convèncer a Rosa María Mateo de mantenir 'Hora Punta' dins l'oferta televisiva de La 1.

Raquel Sánchez Silva, possible substituta de Cárdenas

Els nous directius de la televisió pública ja busquen candidats per ocupar l'espai lliure que deixa el programa del presentador català. Sembla que agafa força el nom de Raquel Sánchez Silva, qui ja va estar al capdavant de 'Maestros de la Costura', un dels grans èxits de l'última temporada de TVE. 


Comentaris

envia el comentari