Gran Hermano

Hugo Castejón i Adara trenquen definitivament la seva amistat

Hugo Castejón i Adara han donat per finalitzada la seva amistat. La proximitat de la final podria ser el motiu clar d'aquest trencament de la relació.

El desafiament d'Hugo Castejón cap a la resta de concursants de 'Gran Hermano VIP' sembla que ja ha creuat tots els límits. Si fins ara Adara Molinero era el principal suport de Castejón dins del concurs, sembla que això ja no serà així  i ens tocarà veure com les peces del puzle es recol·loquen sobre del tauler amb la final a la volta de la cantonada.

La marxa del Maestro Joao ha fet recapacitar a Adara i ha fet que aquesta es vulgui apropar cap al grup majoritari, un canvi que li ha resultat molt fàcil amb l'ajut de Castejón que ell sol s'ha desvinculat d'ella amb actituds que deixarien en evidència la bona amistat que els unia fins ara.

Adara molt clara amb la situació

Molinero ha estat clara davant les preguntes de Jorge Javier Vázquez i ha admés sentir-se utilitzada per Hugo en més d'una ocasió. Per si no n'hi hagués prou, també ha declarat que per ella la relació entre ells dos està trencada, tot i que si en algun moment creu que ha de treure la cara pel seu examic ho tornaria a fer. Val a dir també que aquesta situació beneficia a l'ex de Marta Sánchez que aprofita per a vendre la carta de la pena cap als espectadors del programa.

També et pot interessar...