YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Hugo Castejón se salva de forma eufòrica de l'expulsió de 'GH VIP 7'

Els seus companys es van prendre malament la notícia i Mila Ximénez va sortir al jardí a vomitar

Imatge del logo de 'Gran Hermano'
Hugo Castejón va esclatar d'alegria | Redacció

 

Els concursants de 'GH VIP 7', tot i portar pocs dies de convivència, ja han deixat entreveure quins són els que més amistats o enemistats desperten. En el segon cas, l'exemple més clar és d'Hugo Castejón, que s'ha proclamat directament com un dels personatges que més problemes pot aportar a la casa per a la resta dels seus companys.

Des d'un principi, la seva actitud no ha agradat a la majoria dels seus companys i, a hores d'ara, és un dels enemics proclamats dins de la casa de Guadalix de la Sierra. Però si el seu caràcter ja no era molt ben rebut pels seus companys, després de la gala de 'GH VIP: Límite 48 horas', encara menys.

Una sorpresa monumental

Cal recordar que el passat diumenge es van fer públics els percentatges dels nominats i que, un d'ells, marcava el 80% dels vots de l'audiència per abandonar el concurs el pròxim dijous. La majoria dels participants es pensaven i desitjaven que aquest percentatge correspongués a Hugo, però la sorpresa va arribar aquest dimarts quan, finalment, es van fer públics els resultats.

Per a sorpresa de tothom, fins i tot del mateix Hugo, el salvat pel públic va ser ell mateix davant la sorpresa de tots els presents. Arran d'aquesta notícia, l'ex de Marta Sánchez va esclatar en celebracions, crits, salts i alegria i va estar agraint la confiança del públic en reiterades i llargues ocasions.

Els vòmits de Mila

La resta de concursants de la casa es van quedar bocabadats per la notícia i, fins i tot, alguns com Mila Ximénez va haver de sortir al jardí a vomitar. Ara, amb la salvació d'Hugo, l'eliminació està entre Irene Junquera i Anabel Pantoja. No hi ha dubte que aquesta edició donarà molt a parlar i que, tal com s'ha demostrat, els jocs, les enemistats i les sorpreses, no han fet més que començar.

Mila Ximénez va anar al jardí a vomitar | Telecinco

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari