Hugo Castejón es converteix en el segon expulsat de 'GH VIP'

El cantant va perdre el seu duel contra Noemí Salazar

Hugo Castejón va ser l'expulsat de la nit
Hugo Castejón va ser l'expulsat de la nit | TELECINCO

Hugo Castejón es convertia ahir en el segon expulsat d’aquesta edició de ‘GH VIP’, fent realitat els desitjos de gran part dels concursants de la casa de Guadalix, que ja no suportaven més la seva presència en el concurs.

Així doncs, el cantant perdia el duel amb Noemí Salazar i era expulsat per l’audiència amb un 53% dels vots, cosa que va provocar una alegria immensa als habitants de la casa, que van muntar una festa en saber la notícia.

Tot i l'alegria de gran part de la casa, Adara es va mostrar molt compungida amb l'expulsió del seu company, i no va poder evitar que li saltessin les llàgrimes durant el comiat en directe des del plató de Telecinco. Per la  seva banda, Mila i Hugo van poder dir-se adéu d'una forma cordial i fins i tot abraçant-se i fent les paus, després que el seu pas pel concurs hagi estat ple de discussions.

 

Mila Ximénez i Hugo Castejón fan les paus
Mila Ximénez i Hugo Castejón fan les paus | TELECINCO

 

Els nominats d'aquesta setmana: Adara, Mila Ximénez i Dinio

Després de l’esperada expulsió, va arribar el torn de les nominacions, que han deixat com a proposats per abandonar la casa a tres dels concursants amb més carisma d’aquesta edició: Dinio, Adara i Mila Ximénez. La col·laboradora de ‘Sálvame’ va ser nominada a través del poder de l’intercanvi del qual disposaven aquesta setmana ‘El Cejas’ i Kiko Jiménez, que es van posar d’acord en salvar a Irene Junquera de les nominacions i ficar-hi en el seu lloc a Mila Ximénez per nominació directa, una estratègia que ha descol·locat gran part de l’audiència.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari