Hugo Molina, el guanyador més jove de 'Got Talent', a urgències

El 'nen tambor' va passar la nit en un centre mèdic

Hugo Molina va aconseguir arribar als cors de milions d'espectadors. El petit va aterrar a 'Got Talent Espanya' disposat a impressionar i guanyar els 25.000 euros. I tant que ho va aconseguir, la seva habilitat amb el tambor va deixar a tots amb la boca oberta i va commocionar el país sencer.

No només es va proclamar guanyador de la cinquena edició del talent show. Amb tan sols dos anys, ostenta el títol del vencedor més jove de tota la història de 'Got Talent'. Però això no és tot, ja que a més de triomfar a escala nacional, també ha estat conegut fora de les nostres fronteres.

Ara, tres anys després de l'alegria que va suposar guanyar el concurs, la família ha passat per un amarg moment. Mitjançant el seu compte d'Instagram han informat sobre com es troba el petit després d'haver hagut d'acudir a urgències.

Hugo va viure una nit molt complicada i els seus pares van prendre la determinació d'acudir a un centre mèdic. Tot es va deure a una sèrie de picades que van inundar la cama del petit i que li van provocar unes molèsties terribles.

El 'nen tambor' acudeix a urgències

Que els petits són l'alegria de la família, no hi ha dubte. Però quan alguna cosa no va com hauria i els metges entren en joc, és un veritable malson. Això és el que van pensar Cristina i Manuel Jesús, els pares d'Hugo, davant les molèsties que presentava el seu fill.

La calor ha arribat, i amb ella la visita dels molestos mosquits. Encara que algunes persones tot just en pateixen, hi ha qui presenten una reacció al·lèrgica. Hugo Molina sembla haver estat un d'ells.

Cristina ha narrat als seus més de 63.000 seguidors d'Instagram, l'odissea que han viscut recentment. Davant l'aspecte que presentava la cama del petit, que ja compta amb 5 anys, van decidir acudir al metge d'urgències.

Un cop descartada tota gravetat, només quedava intentar rebaixar la inflamació. Les cametes del 'timbaler' estaven completament inflades i plenes de picades.

«Després d'arribar d'urgències li vam haver de posar draps freds per baixar la inflamació», ha explicat la seva mare. Una cosa que per fortuna va funcionar. «Se li va relaxar bastant la picor i el dolor», explicava Cristina.

La mare d'Hugo ha volgut aprofitar l'ocasió per donar les gràcies per tot el suport rebut. Han estat molts els qui s'han interessat pel seu estat, i Cristina se sent immensament agraïda. «Mil gràcies a tots per preocupar-vos», assenyalava.

Hugo ja està totalment recuperat

Els seguidors d'Hugo ja poden respirar tranquils. Tal com ha relatat la seva mare, el petit artista ja està completament curat. Tot i que encara li han quedat algunes marques, la veritat és que la seva cama ha recuperat la seva textura.

Per molt aparatós que sigui el que ha passat, la veritat és que els nens tenen una capacitat de recuperació sorprenent. Poc després d'acudir a urgències, Cristina va compartir com de bé s'ho ha passat res més arribar a casa de l'escola.

El seu somriure i la seva dolça mirada, que va captivar els jutges i espectadors de 'Got Talent', segueix estant present. Ara ja és tot un homenet de cinc anys que té cura de la seva germana petita amb la mateixa dedicació que toca el tambor.

El Papa Francisco va voler conèixer-lo

El talent del petit artista va esdevenir fama internacional. La seva manera de tocar el tambor per a una confraria va arribar fins a la mateixa Roma. El Papa Francisco va voler conèixer a Hugo i va emplaçar la família a viatjar fins al Vaticà.

Allà, abillat amb el seu no tan petit instrument, va tocar per al pontífex després de les festes nadalenques de l'any 2019. Sens dubte un dels seus oients més especials i amb més pes de la Setmana Santa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari