Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

Hugo Paz, ex de Sofía Suescun, nou concursant de ‘Supervivientes’

L'ex 'Gran Hermano' està sent la gran protagonista de l'edició
Sofía Suescun es trobarà amb el seu ex a 'Supervivientes'. | Cedida

 

La inesperada marxa d'Adrián Rodríguez de 'Supervivientes' ha fet que Telecinco hagi hagut de prendre cartes en l'assumpte per minimitzar danys. Per això, ràpidament han trobat un substitut, aprofitant la tirada que està tenint Sofia Suescun al programa.

 

La ja ex d'Alejandro Albalá, que sembla prop de tenir un idil·li amb Logan, tindrà un tercer protagonista amorós al voltant seu. Es tracta d'Hugo Paz, exparella de la concursant, a qui va conèixer durant la seva etapa a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

 

Tots dos van protagonitzar una mediàtica relació que va ser més que comentada. No obstant això, les valoracions, lluny de ser positives, sempre es van caracteritzar per ser sonants i fora de to. La negativa convivència va propiciar la ruptura, però ara veurem què succeeix quan es trobin a l'illa.

Hugo Paz parla de Sofía Suescun

Sofía Suescun i Hugo Paz a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. | Cedida

 

L'exparella de Sofia Suescun ha recuperat el marc mediàtic en les últimes setmanes. Convidat per 'Sálvame', Hugo Paz va revelar una sorprenent dada sobre la seva relació amb la supervivent. Va explicar que, en un esdeveniment en el qual van coincidir, van estar a punt d'enrotllar-se.

 

«Vaig tenir una aparició pública amb Sofia», va explicar davant de les càmeres de Telecinco, afegint que «si no arriba a estar la germana d'Alejandro Albalá, hauria passat alguna cosa». No obstant això, en aquesta ocasió es trobarà amb la seva ex-xicota soltera, encara que haurà de combatre amb Logan, si vol cridar-li l'atenció.

La ruptura amb Alejandro Albalá

La ruptura entre Alejandro Albalá i Sofía Suescun. | Cedida

 

Sofia Suescun ha estat l'agitadora de 'Supervivientes' en l'última setmana. La ruptura en directe que va sofrir amb Alejandro Albalá va representar un revulsiu per a l'edició. L'ex de Chabelita va confessar estar fart de veure-la lligant amb Logan, per la qual cosa no va dubtar a visitar-la a Hondures i acabar amb la seva història.

 

Telecinco no ha volgut desaprofitar l'impuls que ha donat la concursant i, després de la negativa del propi Albalá a incorporar-se a la plantilla del programa, han optat per una vella història de l'ex de 'Gran Hermano' per intentar posar una mica de gràcia a Cayos Cochinos.