Hugo Sierra ataca la mare d'Adara on li fa més mal

Elena ha aprofitat la situació per enviar un missatge a la seva filla Adara

Elena Rodríguez i Hugo Sierra trobant-se per primer cop a 'Supervivientes'
Elena i Hugo tenen una relació complexa dins i fora de 'Supervivientes' | Telecinco

La relació entre Hugo Sierra i Elena Rodríguez, la mare d'Adara, ha estat molt canviant durant tota l'edició de 'Supervivientes'. En alguns moments hem vist situacions de complicitat i en d'altres, han saltat autèntiques espurnes entre ells. Han estat molts els intents que han portat als dos a portar-se bé per la persona que tenen en comú: el fill d'Adara i Hugo.

Però després d'això d'avui, sembla que la reconciliació definitiva entre els dos serà impossible.Hugo Sierra ha posat les coses molt difícils a Elena, no ajudant-la en totes les tasques que li havien encomanat, fins i tot arribant-li a posar paranys perquè quedés en evidència davant de tota l'audiència.

Aquesta setmana, Hugo havia de fer d'instructor d'Elena i ensenyar-li a realitzar totes les tasques que acostuma a realitzar ell, com per exemple agafar llenya. Aquesta manca d'ajuda ha enfadat a Elena i ha acabat esclatant durant la gala d'aquesta nit. Els retrets no han agradat gens a Hugo que ha decidit llançar tota la cavalleria a Elena, deixant-la totalment descol·locada.

Hugo acusa Elena de ser una mala àvia

El cop no ha estat petit. Hugo Sierra ha sentenciat que Elena no ha estat una bona àvia per al seu nét. Ha afirmat que en un any i mig, només ha visitat el seu fill i al d'Adara en dues úniques ocasions.  La resposta d'Elena no s'ha fet esperar i li ha demanat a la seva filla Adara que no entrés en el joc, que ella estava perfectament bé i li recordava la bona mare què està sent amb el fill que té en comú amb el supervivent.

Aquest comentari és molt contrari a les converses que els concursants han estat tenint aquests dies, on Hugo es mostrava bastant afectat perquè no recordava la cara del seu fill i Elena li donava suport. A més, Elena ja ha confessat més d'un cop que li agrada tenir a Hugo al concurs perquè és una manera de recordar-li l'exterior. Tot i això, sembla que els supervivents no tenen del tot clara la seva estratègia de joc: són família o enemics?


Comentaris

envia el comentari