IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

El motiu real de la gran ruptura amorosa a 'Supervivientes'

Ara són autèntics rivals de concurs

Hugo Sierra i Ivana Icardi durant l'emissió de l'última gala de 'Supervivientes'
Ara són autèntics rivals de concurs | Mediaset

L'única parella de 'Supervivientes' ha trencat igual de ràpid que va començar. Sembla que els plans que feien Hugo Sierra i Ivana Icardi per quan acabés el concurs mai es duran a terme. En van tenir prou amb una setmana per jurar-se amor etern i protagonitzar tòrrides imatges de matinada, però ara ja no volen saber res l'un de l'altre.

Segons sembla, Hugo Sierra no ha sentit el suport de la que era la seva nòvia, quan aquest ha rebut els atacs de la resta de companys. A això se li sumaria que, en algunes ocasions, Ivana ha votat en contra d'algunes de les idees de Sierra i això hauria dolgut al concursant, que ho hauria entès com una traïció irrevocable.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Ivana rebutja els petons d'Hugo Serra

Per la seva banda, Ivana tampoc vol saber res d'Hugo. No entén tampoc algunes de les contestacions que li propina durant la convivència i li costa molt comprendre com el seu nòvio evita relacionar-se amb la resta de l'equip, convertint-se en un ermità més de l'illa, aïllant-se de la convivència amb els companys. Ivana sap que el fet de donar suport a la seva parella li suposaria allunyar-se de la resta de l'equip, jugant-se així ser nominada per la resta, i no s'ho pot permetre.

És important dir que Hugo Serra intenta recuperar el cor de Icardi, però aquesta es manté ferma. No pot estar amb algú que li complica el concurs: el seu objectiu és guanyar. D'altra banda, a Hugo Serra, que sí que estaria interessat a tornar amb la jove, se li obliden aquestes intencions quan li toca competir amb la que era el seu amor al 'reality' i li posa més difícil que mai.


Comentaris

envia el comentari