URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

La sorpresa que acaba de donar Hugo Sierra a Adara just abans de tornar

La mare de Adara li ha ofert la seva casa a Hugo perquè pugui estar a Madrid al costat del seu fill

Hugo Sierra, concursant de 'Supervivientes'
La proximitat de la final de 'Supervivientes' ha fet que Hugo Sierra mostri els seus sentiments | Telecinco

La final de 'Supervivientes' està molt pròxim i amb ella la imminent tornada dels finalistes del 'reality' a Espanya. La tornada està fent que alguns d'ells comencin a mostrar els seus sentiments i és per això que Hugo Sierra va voler aprofitar la foguera final a Hondures per enviar un missatge a algú que està a Madrid.

El concursant ha estat sincer i ha manifestat el seu desig de restablir una relació amb Adara perquè els passos que han de seguir per a la separació i també la negociació dels temes relacionats amb el fill que tenen en comú siguin més fàcils.

Un desig que Hugo té a causa de la mala relació que mantenien quan ell va començar el concurs, ja que, segons sembla, l'exparella es va acomiadar amb molt fronts oberts, entre ells l'aparició de l'exconcursant de 'Gran Hermano' Gianmarco Onestini, que en aquell moment encara era la parella d'Adara. Quan finalitzi el 'reality' pot ser que la ruptura faci que Adara i Hugo s'acostin més i ajudi a fer que les coses puguin començar a fluir entre ells.

Adara disposada a reconciliar-se amb Hugo

Des de Madrid Adara ja ha avançat que vol mantenir una bona relació amb Hugo pel petit que tenen en comú i que els unirà per tota la vida. De fet, quan Elena, la mare d'Adara, va ser expulsada del 'reality' li va oferir a Hugo la seva casa per poder estar amb el seu fill quan torni a Madrid. Un gest que va significar molt per al supervivent i que va agrair.

No obstant això, Hugo també té un altre assumpte a resoldre i és que, Ivana Icardi no va entendre perquè Hugo la va deixar a l'illa i vol mantenir una conversa amb ell, quan acabi el concurs, per poder solucionar les coses.


Comentaris

envia el comentari