Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Hugo i Sofía expliquen què va passar realment la nit en què suposadament van mantenir relacions sexuals

Mayte Zaldívar va afirmar que la nit en què van ser evacuats de l'illa pel mal temps va escoltar sorolls sospitosos
Hugo i Sofía a 'Supervivientes' explicant què va passar realment aquella nit | Telecinco

 

La gala de 'Supervivientes' d'aquest dijous no va deixar ningú indiferent. Si va començar amb l'absència de Raquel Mosquera després de ser evacuada per una baixada de tensió, va acabar amb l'explicació sobre què va passar la nit en què Sofía i Hugo haurien mantingut relacions sexuals a Hondures.

 

A la seva arribada a plató, Mayte Zaldívar va tornar a repetir que la nit en què van ser evacuats de l'illa pel mal temps va escoltar uns sorolls «característics d'una relació íntima» en una habitació on Sofia Sescun es trobava amb Hugo Paz.

 

Sofia i Hugo van explicar què va passar aquella nit

En aquest moment, el programa va tornar a connectar amb l'illa perquè conèixer la versió dels dos implicats. Quan van posar el vídeo amb les explicacions de Mayte, ells es van posar a riure i va ser Sofia la que va sortir al pas per explicar què havia succeït realment.

La navarresa va reconèixer que havia estat ella la dels sorolls, encara que, segons la seva versió, perquè estava movent la llitera perquè Francisco parés de roncar. Hugo va assegurar que això era el que havia passat, explicant que a ell els roncs del cantant l'havien arribat a despertar fins a deu vegades al llarg de la nit.

 

Jorge Javier no es va creure la seva explicació

Per al presentador del programa, l'explicació no va ser molt convincent, ja que la seva comunicació no verbal era totalment oposada. «Segur que no ha passat gens entre vosaltres?», va insistir Jorge Javier.

Hugo i Sofia van seguir negant que s'haguessin ficat al llit junts aquella nit i van explicar que precisament havien discutit molt abans d'anar-se'n a dormir, però el somriure que tenien seguia fent dubtar al presentador. «Ostres, aquest somriure ximple és tan poc creïble!», acabo dient.

 

La mare d'Hugo arremet contra Sofia

Per la seva banda, la mare d'Hugo no reia tant a plató. La dona va dir que no li agradaria gens que els dos tornessin a estar junts: «Després del maltractament psicològic que porta fent al meu fill tots aquests dies, tot l'afecte que li tenia a Sofia l'he perdut».