Primer pla de Santi Millán.

Qui és la dona que surt al vídeo tenint relacions amb Santi Millán

Santi Millán ha vist que les xarxes han viralitzat unes imatges íntimes seves amb una noia

Santi Millán s'ha convertit durant les últimes hores en el protagonista de les xarxes socials. I ho ha fet perquè s'ha filtrat i, posteriorment, viralitzat un vídeo íntim. Sí, un vídeo on apareix mantenint relacions sexuals amb una noia que no és la seva dona.

Així doncs, s'ha generat una gran polèmica pel qual mostraven les imatges i perquè és el mateix actor qui les grava. Això sense passar per alt que ha sorgit un enorme interès per conèixer qui és la dona que surt amb ell.

Santi Millán, protagonista d'un vídeo sexual

El presentador de Got Talent ha sigut testimoni de com la seva intimitat ha estat exposada a les xarxes. Tot succeïa ahir quan es van compartir unes imatges tenint sexe amb una noia. En aquestes, que duraven aproximadament un minut, apareixia l'actor gaudint.

I el més singular de tot plegat és que Santi Millán era qui gravava el moment, a manera de 'selfie' i 'cuidant' l'enquadrament i la llum. Segons sembla, no volia que res quedés a la imaginació, ja que desitjava que tot es veiés clarament.

El vídeo ha circulat a tota velocitat per Twitter i Instagram, encara que poc després ha estat eliminat. Tot i això, quan ha desaparegut ja eren moltíssimes les persones que l'havien vist. Persones que, entre altres coses, no han dubtat a comentar-ho per carregar contra Millán.

Imatge de Santi Millán i Rosa Olucha, la seva dona, als Premis Gaudí.
Santi Millán apareix en un vídeo sexual amb algú que no és la seva dona, Rosa Olucha | GTRES

L'actor ha rebut nombroses crítiques i comentaris despectius perquè la noia que hi apareix tenint relacions sexuals no sembla ser la seva parella. Per tant, que pel qual s'ha pogut veure sembla quedar de manifest que no és Rosa Olucha, amb qui es va casar en 2009 i té dos fills.

Si fos certa la seva deslleialtat, Santi s'enfrontaria no només al fet d'haver vist vulnerada la seva intimitat, sinó també a un seriós problema conjugal. I a això cal unir que ara s'ha generat una enorme expectació i interès per conèixer qui n'és l'amant.

Santi Millán i les primeres paraules després de la publicació del vídeo

L'actor d'El pueblo es troba després del que ha passat vivint un moment molt complicat i tot per una situació que no sabem si ha estat una filtració o un error. Sigui com sigui, el que ha passat ha portat el diari ABC a parlar amb ell per obtenir les primeres paraules.

Millán ha sigut molt clar i concís sobre això: «No penso fer cap comentari. Jo no vull dir com s'han d'enfocar les coses, però la notícia aquí és que s'ha comès un delicte. No entenc de lleis ni altres coses així que no comentaré».

Fotomuntatge de Santi Millán i la seva dona Rosa Olucha.
Després del que ha passat, que l'afecta a ell i a la seva dona, Santi Millán ha concedit les primeres paraules| CatalunyaDiari

I té raó perquè el Codi Penal estableix que és un delicte la difusió d'imatges privades sense autorització i quan es violi la intimitat del protagonista. Per això s'indiqui que el responsable podria fer front a una pena de presó d'entre tres mesos a un any.

Així mateix, s'estableix una multa d'entre sis a dotze mesos per a qui sense autorització reveli les imatges o les cedeixi a tercers. Tant és així que són molts els internautes que han advertit d'altres que compartir l'esmentat fitxer és un delicte.

Fins i tot han deixat de manifest el mal que pot fer a través de missatges com ara: «Per als que esteu amb el vídeo de Santi, us recomano la sèrie Intimidad de Netflix» o «Comprendreu i us farà por comprovar el mal que pot causar això i els extrems als quals es pot arribar amb una mica de tal calibre».

▶️ La confesión que ha dejado mudos a todo El Hormiguero