Iker Jiménez durant el seu programa amb vestit de color blau fosc i micròfon davant

Carmen Porter i Iker Jiménez confirmen la mort del seu estimat Tao

La parella no ha pogut evitar emocionar-se recordant el seu petit

Carmen Porter reapareixia en el seu canal de Youtube després de viure un dels moments més durs de la seva vida. La dona d'Iker Jiménez portava una setmana sense atendre els seus seguidors fins que dijous passat 4 de febrer, per fi tornava amb un vídeo on comunicava una de les notícies més tristes. Durant l'espai, Carmen ha parlat sobre les mascaretes electròniques i també s'ha obert en canal relatant la defunció del seu segon gos.

Tao, la mascota d'Iker i Carmen, ha mort

Feia ja diversos mesos que la família Jiménez-Porter vivia amb desesperació l'empitjorament de salut d'una de les seves mascotes. El seu gosset Tao portava des del mes d'abril passat lluitant contra una malaltia que els va portar fins i tot a saltar-se el confinament. Però finalment, no ha aconseguit superar la malaltia.

«Ja sabeu que Tao es va posar molt malaltet i al final no va poder superar la cardiopatia que sofria i que havíem estat tractant des del mes d'abril. Els últims dies ja no volia ni menjar, ni res. Tot es va anar complicant i es va quedar adormidet. Ja es va anar amb Merlín» explicava Carmen sense poder contenir l'emoció davant la marxa del qual era la seva segona mascota.

Desgraciadament, tant Iker com Carmen han hagut de passar per aquest dur tràngol en dues ocasions. En un primer moment va ser Merlín qui va morir i, sense haver pogut encara superar la seva pèrdua, li seguia Tao. Una trista notícia que ha fet mossa en l'ànim dels dos periodistes molt amants dels animals.


«És qüestió de vida i aquestes coses passen. Per desgràcia els animals no duren tant com algunes persones, perquè també hi ha persones que es van massa aviat, però se'ls estima tant perquè al final són algú de la família. Hem tingut dues pèrdues molt seguides» confessava afegint: «Estem tristos, però també amb ganes de fer moltes coses, amb ganes de seguir... sabem que li hem donat la millor vida i que hem intentat tot, però quan ja no pot ser, no pot ser. Ara ens cuida des de dalt amb Merlín».

Conscient de la situació actual

Com no podia ser d'una altra manera, Carmen Porter és conscient que les seves paraules poden acabar aixecant una gran polèmica a causa de la situació sanitària per la qual estem passant. Molts pensaran que la pèrdua d'un gos no és gens comparable a les moltes morts que s'estan produint pel coronavirus, però cal tenir en compte que les mascotes són part fonamental de moltes famílies, a més d'un gran suport.

«Amb tot el que està passant i les pèrdues que està tenint la gent, perquè potser queda malament fins a dir-ho, però també formen part de la nostra família i se sent com si s’anés un més» s'ha justificat. La dona d'Iker Jiménez no podia contenir les llàgrimes en recordar tot el bo que han fet per Tao així com l'afecte i l'amor que ell els ha brindat durant tots aquests anys.

Mirant cap al futur

Com sol passar quan un ser estimat ens deixa, a Carmen Porter i Iker Jiménez no els queda més remei que continuar mirant cap endavant. Amb encara forces suficients per a continuar treballant, el matrimoni mira amb il·lusió cap al futur confessant que «hi ha il·lusions per aquí noves». Cal recordar que ells no són els únics que han sentit la pèrdua de Tao i Merlín.

La seva filla petita, Alma, ha compartit els seus anys de vida amb els dos gossos de la família i també està passant per un moment molt delicat: «Alguna cosa caldrà fer» deia Porter deixant caure la possibilitat de l'arribada d'una nova mascota.