Iker Jiménez presentant el seu programa Horizonte informe Covid a la Cuatro

Iker Jiménez deixa sense alè els seus fans: «És una decisió personal»

Iker Jiménez tanca un dels seus mítics programes

Iker Jiménez és tot un referent a l'hora de parlar de temes paranormals, per això els seus projectes mediàtics tenen tant d'èxit. Carmen Porter, la seva dona i col·laboradora estrella, també ha assolit una gran popularitat gràcies a 'Cuarto milenio'.

El periodista va arrencar fa tres anys 'Milenio Live', un programa que gravava des de casa i que s'emetia a Mtmad, plataforma digital de Mediaset. Aquest espai radiofònic tenia bastants seguidors perquè generava un contingut molt més arriscat que el format televisiu.

Carmen Porter també s'ha quedat de pedra quan ha sabut que la seva parella vol cancel·lar el projecte «per motius personals». Fent gala del misteri que sempre l'ha envoltat, el presentador no ha explicat exactament per què no vol seguir endavant.

'Milenio Live' era un dels programes més famosos de Mtmad perquè permetia que els espectadors interactuessin amb el presentador. Les emissions de l'espai van arribar a tenir tant d'èxit que també es publicaven a Youtube, on registraven dades astronòmiques.

Ha estat el mateix Iker qui ha anunciat que el format arriba a la seva fi perquè vol «provar i aventurar-se en nous mons». Recordem que no és el primer programa radiofònic que lidera. A la Cadena SER presentava 'Milenio 3', un mític espai que ningú oblidarà.

 

Iker Jiménez confia que 'Milenio Live' passarà a la història

El marit de Carmen Porter prefereix que el seu projecte acabi amb magnificència perquè els espectadors el recordin com una cosa gloriosa. Va passar el mateix amb l'espai que presentava a la Cadena SER, que es va acomiadar en un dels seus millors moments.

El presentador va tenir la idea de crear el projecte que s'emetia a Mtmad i a Youtube una nit que estava contemplant el seu estudi. Les connexions es feien des de casa seva, cosa que generava molt d'interès entre l'audiència.

Iker vol deixar clar que 'Milenio Live' tenia més repercussió que mai i que aquesta és una de les raons per les quals el vol tancar. Pensa que els espectadors es mereixen quedar-se amb bon gust de boca i per això no vol allargar més el programa.

«És una decisió personal, com tantes en la meva vida, en què he canviat de rumb en ple èxit. Aquest és el meu esperit. Gràcies als que heu confiat i als que confiareu en mi», escriu a Twitter.

Iker Jiménez revela els seus nous plans: «cal tocar altres tecles»

Carmen Porter i el presentador de Cuatro són una de les parelles més icòniques del panorama televisiu. Qualsevol productora estaria encantada de treballar amb ells, així que reben moltes ofertes.

Jiménez ha donat per finalitzada una de les seves grans aventures, però en té moltes altres en ment i confia que tinguin la mateixa repercussió. «Ara cal tocar altres tecles perquè en això consisteix la vida, almenys per a mi», comenta al respecte.

L'expert és conscient que aquesta decisió li pot costar un disgust, però pensa que «res està exempt de risc». Carmen tindrà molt de pes en els seus nous plans, ja que també s'ha convertit en un referent en temes relacionats amb el món paranormal.

«Per a mi l'èxit és explorar, sondejar, provar i aventurar-se en nous mons. Sempre he sigut així. Us prometo sorpreses», afegia Iker, que està molt il·lusionat amb el seu futur professional perquè està convençut que trobarà un lloc entre l'audiència.

També ha volgut enviar un missatge d'ànim als seguidors de l'espai de Mtmad: «'Milenio Live' quedarà a la xarxa per sempre». Estaria encantat que el públic «no oblidés mai» aquest projecte, ja que ha sigut una de les seves grans fites mediàtiques.