ÚLTIMA HORA

➡ El TSJC manté provisionalment la convocatòria d'eleccions a Catalunya per al 14-F

ÚLTIMA HORA

📈 Salvador Illa guanyaria les eleccions a Catalunya segons l'última enquesta

No s'ho creu: Iker Jiménez rep una gran notícia després d'arrasar amb el seu programa

Els seus seguidors ho han celebrat a les xarxes

Iker Jiménez durant el seu programa amb vestit de color blau fosc i micròfon davant
Iker Jiménez ha anunciat la millor notícia per als seus seguidors | cedida

El presentador Iker Jiménez no ha pogut quedar-se callat i a través de xarxes socials ha revelat una notícia que ha deixat impactats els seus 'haters', i que, alhora, han celebrat els seus seguidors més fidels. Jiménez ha revelat que el grup Mediaset continua confiant en 'Cuarto Milenio'. No només per a la nit dels diumenges a Cuatro, sinó que també confia en 'Informe Covid' per a Telecinco els dijous.

Segons ha explicat el periodista en la seva pàgina web, la planificació de Telecinco amb el recent estrenat 'Informe Covid' no es limita només a un especial, sinó que estableix la seva emissió setmanal cada dijous a les 22.00 hores.

'Informe Covid' d'Iker Jiménez s'emetrà cada dijous en Telecinco

Encara que la cadena de Mediaset no havia revelat encara aquesta decisió, aquest inesperat anunci tampoc haurà suposat una molèstia, sobretot després de veure el bon acolliment en audiències que ha tingut el primer lliurament del programa. En el seu primer lliurament a Telecinco, Iker Jiménez va tornar a comptar amb el suport de la seva legió de fans a través de les xarxes socials. Uns seguidors que han crescut en els últims mesos per les seves opinions sobre la pandèmia, situant al presentador com a referència per a criticar al govern espanyol actual.

La sentència que més va destacar en Twitter va ser pronunciada per Iker Jiménez durant el programa, i, de moment, continua sent una confirmació que va fer sense cap evidència científica ni dada que la confirmi. «A Espanya no hi ha escoles sense coronavirus», va assegurar el presentador en prime time a Telecinco, davant 2 milions d'espectadors.

Una vegada més, després de pronunciar aquesta frase, Iker Jiménez va tornar a autoanimar-se assegurant que «no ens faran callar», quelcom va repetir en acomiadar el programa, quan va agrair així l'aportació dels seus convidats: «Es donen dades que no interessen, però que són la realitat. I no ens faran callar». Aquest diumenge, Iker Jiménez tornarà a posar-se al capdavant de 'Cuarto Milenio' en Cuatro, i el dijous que ve, 1+d''Informe Covid' a Telecinco.


Comentaris

envia el comentari