YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Iker Jiménez esclata parlant del Cas Alcàsser: «Van ser 2 nois que ho van veure»

El presentador de 'Cuarto Milenio' mostra la seva indignació amb les lleis espanyoles que protegeixen als pederastes

Iker Jiménez durant el seu programa amb vestit de color blau fosc i micròfon davant
Iker Jiménez ha volgut parlar sobre els pederastes al seu programa 'Cuarto Milenio' | cedida

Iker Jiménez ha tancat l'últim episodi de 'Cuarto Milenio' fent una reflexió sobre els pederastes i la indignació que li produeix el que ha succeït amb molts d'ells a Espanya. Així doncs, ha fet referència a Miguel Ricart, fins al moment l'únic condemnat pel triple crim de les nenes d'Alcàsser.

«La setmana passada parlàvem de Ricart, de diversos corrents de pensament de moltes persones, amb tot el seu dret, dret per descomptat pel que fa a les lleis... Es deia que no calia identificar quin tipus de notícia era aquesta perquè el pobre inculpat d'assassinat, gairebé res, de les nenes d'Alcàsser, ja havia complert amb la llei. A mi aquest desinterès o aquesta afecció a les lleis quan no tenen res a veure amb la realitat humana, em sorprèn moltíssim», ha manifestat Iker. 

 

Iker Jiménez, contra la derogació de la doctrina Parot

Aprofundint més en l'assumpte, Jiménez assegura que «he indagat i he vist com hi ha un altre personatge de categoria en aquesta foscor, 'el chicle'. Ara estan gestionant el segon grau... fa tres anys que està a la presó, va matar i va ficar en un pou a una noia anomenada Diana Quer, doncs res, la llei, la burocràcia dirà... Fa uns set anys, amb la derogació de l'anomenada doctrina Parot, van posar al carrer a alguns individus». 

«Curiosament una gran part de la societat, jo no ho entenc, de veritat, clamava que era la llei. Bé, però és que la llei pot ser molt injusta. La llei no és ciència inexorable. Hi ha violadors que després han reincidit, assassins sense escrúpols que han complert una part mínima respecte al que els tocava. I per això la sensació que tinc és, no sé si anomenar-ho anestèsia, no ho sé molt bé... El cas és que odiem les lleis per a unes coses, però per a altres ens aferrem a elles quan tenen aquesta protecció o aquesta espècie d'absoluta incoherència», ha manifestat Iker Jiménez minuts abans de tancar un nou episodi de 'Cuarto Milenio'.

«Vostès saben que 'el chicle' faria el mateix amb una altra noia. No van ser les lleis les que van detenir 'el chicle', van ser aquests dos nois que donen la veu d'alarma quan es troben amb això. És la pista clau perquè després la policia actuï, però el senyor que va signar la llei no va fer res de res en aquest cas», afirma el presentador.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Si dic el que penso, em fan fora»

Per finalitzar, el presentador de 'Cuarto Milenio', ha opinat que «aquesta noia no està en el maleter pel senyor de la llei, sinó per dos valents que van fer el que havien de fer, posant en perill la seva vida, evidentment, van detectar el segon crim d'aquesta joia a la qual segur també en un temps li aplicaran la llei... », ha afirmat Iker Jiménez. 

«Aquí hi ha una discussió perquè van aplicar-li la presó permanent revisable, que és un altre escàndol, i per a alguns, vomitiu; bé, jo no em fico ja en polítiques, però per descomptat, algú que mata un jove o un nen... Si dic el que penso, em fan fora. Així està la societat, em farien fora d'aquí, bé d'aquí no sé, no crec, però de tot arreu perquè ningú es posa al costat de la víctima i s'al·lega una justícia que és molt sorprenent. És com un desig d'oblidar», ha conclòs Iker Jiménez.


Comentaris

envia el comentari