Iker Jiménez revela els detalls que no quadren de Madeleine McCann

Al programa van assenyalar quin podria ser el motiu real de la desaparició de la nena

Iker Jiménez durant el seu programa amb vestit de color blau fosc i micròfon davant
Iker Jiménez va dedicar l'últim programa al cas de Madeleine McCann | cedida

Iker Jiménez va detenir per un dia els seus informes sobre el Covid-19 per a reprendre les emissions habituals de 'Cuarto Milenio'. La desaparició de Madeleine McCann el 3 de maig de 2007 a Praia da Luz, a Portugal, va ser el tema central del programa veterà de Cuatro aquest passat diumenge.

'Cuarto Milenio' va revelar les «fosques incongruències» que hi ha entorn de la desaparició de la nena, que avui tindria 17 anys. Els col·laboradors d'Iker Jiménez van parlar de les «contradiccions» del relat dels seus pares, ja que fa temps van dir que la finestra estava oberta, però després ho van negar.

Altres incoherències en el cas de la petita van ser els somnífers que li van donar a Madeleine o els 40 minuts que va trigar a telefonar a la policia un amic de la família, no els seus pares. A més, també són estranyes les més de 50 persones que van passar per l'habitació abans d'arribar la policia; les restes de sang que van trobar els gossos i que mai es van arribar a incloure en l'informe o el peluix que es va trobar en un repeu on Madeleine no arribava a aconseguir.

La criminòloga Elisenda Villena va aprofundir en el cas parlant d'un «segrest per encàrrec». La seva declaració està basada en la trobada que va tenir Robert Murat, un dels sospitosos de la mort de la nena, amb un dels pares del grup que van viatjar a Praia da Luz. 

La sorprenent confessió de la detectiva privada Elisenda Villena

«Nens a Espanya i a Anglaterra n'han desaparegut molts, veritat? Durant dos governs britànics, tant Gordon Brown com Tony Blair, van dotar de partides pressupostàries, concretes i específiques a Scotland Yard per a investigar aquest assumpte. Això no et grinyola?», va prosseguir la detectiva privada.

En la taula de debat, en la qual també van ser presents la perit judicial Concha Calleja o l'inspector de policia Serafín Giraldo, es va parlar sobre un cas que va involucrar a 360 nens i que es va relacionar amb rituals i sacrificis animals en una guarderia: el cas McMartin.


Comentaris

envia el comentari