Iker Jiménez revela el pitjor moment de la seva vida: «Ho vaig perdre tot»

El presentador de 'Cuarto Milenio' explicava que va decidir «tenir una fe tremenda i no llepar-me les ferides en cap moment»
Iker Jiménez a 'Cuarto Milenio'
Iker Jiménez ha confessat que fa 20 anys va patir un dur moment professional | Cuatro

Iker Jiménez, presentador del mític programa de misteri 'Cuarto Milenio' de Cuatro, s'ha confessat davant dels seus espectadors i ha explicat un dels moments més difícils de la seva vida professional. Davant d'una càmera i en el seu programa, Jiménez es va carregar de valor i va voler obrir-se en canal per a mostrar-se tal com és, a vegades vulnerable pels durs cops que et dona la vida.

 

En aquest sentit, el presentador va sincerar-se dient que: «Fa 20 anys vaig tenir un moment d'aquells de perdre de cop el meu estatus i el que havia aconseguit amb bastant esforç». «Portava cinc anys sent el protagonista de molts projectes amb un estatus o rol dins d'aquest món del misteri i que ja pràcticament no existeix», explicava Jiménez.

 

 

«Vaig perdre tot allò. Vaig marxar. Em van dir que marxés», explicava el presentador

Tanmateix, va seguir afirmant que: «Vaig perdre tot allò. Vaig marxar. Em van dir que marxés». Sens dubte, un canvi de vida d'aquest tipus et fa replantejar molts dels objectius i prioritats de la teva vida i, en aquest cas, el presentador va optar per a no quedar-se parat i buscar una solució. Gairebé sense saber com ni per què, Jiménez explicava que va decidir «tenir una fe tremenda i no llepar-me les ferides en cap moment».

 

Gràcies a això, puntualitza, «va començar un caminar que potser em va portar fins aquí». Un dels destins d'aquest caminar va ser visitar la localitat de Sigüenza (Castella-La Manxa), lloc des d'on va tornar a carregar-se de l'energia que necessitava per a seguir endavant. Concretament, Jiménez va anar a parar, conduït per no sap el què, fins al Castell dels Bisbes de Sigüenza on va tenir una especial connexió amb el lloc i la seva energia. «No tenia cap relació familiar, però molt temps després vaig descobrir que estava al plató natural de Félix Rodríguez de la Fuente. (...) Vaig baixar cinc o sis dies. No tinc ni idea del motiu, però vaig tenir la sensació que això em portaria sort».

 

Una reflexió sobre la societat actual

I així va ser, ja que en l'actualitat 'Cuarto Milenio' és un programa de referència en el món del misteri i, tot i tenir un públic molt acotat, el seu èxit és indiscutible. Finalment, Jiménez va voler llençar una darrera reflexió sobre la poca tolerància al fracàs que té la societat avui en dia.

 

«Estem en una societat que quan ho perds tot, en comptes de considerar-se que és molt interessant l'aprenentatge per a tornar o aixecar-se, es demonitza a aquelles persones (...) L'important és el valor que això pot passar-te i tornar a caminar», sentenciava Jiménez.

 

Iker Jiménez a 'Cuarto Milenio'
El presentador va explicar la seva experiència al programa | Cuatro

 

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari