Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Així ha quedat l'illa de 'Supervivientes' després de la brutal tempesta

Les pluges, el vent i les ones de fins a dos metres impossibilitaven la convivència
Una tempesta a Hondures porta problemes a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Les intenses pluges i el fort vent que s'han viscut en les últimes hores a les costes d'Hondures han obligat els concursants de 'Supervivientes' a abandonar temporalment l'illa.

 

Ho han revelat a 'Sálvame', informant que l'organització ha evacuat als integrants de l'edició durant aquest dimarts, 17 d'abril. En aquests moments, es valoren les alternatives per continuar amb el concurs amb normalitat.

Temporal a Hondures

Imatge de la platja afectada pel temporal | Telecinco

 

Des del plató de Telecinco, Paz Padilla es va posar en contacte amb Juan José Reyes, cap d'emergències d'Hondures. El portaveu centreamericà va detallar que la tempesta no remetrà en les pròximes 36 hores.

 

Així, tot sembla indicar que 'Supervivientes' es plantejarà una alternativa per continuar amb l'edició. Aquests temporals són habituals a terres tropicals, pel que difícilment es pot esperar que acabi en les pròximes hores.

Els serveis meteorològics hondurencs van informar que, com a conseqüència de la tempesta, es registren ones de fins a dos metres i mig a Cayos Cochinos. Els forts vents i les pluges impossibilitaven la convivència en el paradís caribeny.

Telecinco cuida als seus 'Supervivientes'

Imatge dels concursants de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Des de Telecinco es va detallar que tots els concursants es troben en perfecte estat. No obstant això, van passar una nit terrible després que el temporal desestabilitzés els refugis que havien creat.

 

S'espera que, gràcies a les mesures de seguretat implementades, els participants no assumeixin cap conseqüència negativa per raó del temporal, per així poder recuperar el concurs quan les condicions ho permetin.

 

En aquests moments, la cadena de Mediaset es troba estudiant totes les alternatives per poder continuar amb la present edició de 'Supervivents'. El reality s'ha convertit en un dels grans reclams televisius del moment, i per aquest motiu volen recuperar l'emissió al més aviat possible.