Primer pla d'Imanol Arias seriós.

Imanol Arias revela que la relació s'ha acabat i que no pensa tornar

Imanol Arias està molt enfadat per totes les males decisions que s'han pres

Imanol Arias ha dit prou. 21 anys després de l'estrena de Cuéntame cómo pasó, l'actor que ha donat vida al mític Antonio Alcántara ha parlat alt i clar sobre la seva participació en aquesta sèrie i ha assegurat que no pensa tornar-hi.

Han passat més de dues dècades des que la ficció més longeva de la televisió espanyola va arribar a les nostres vides. Durant totes les temporades, els seus treballadors ens han anat explicant tots els esdeveniments que han marcat la història del nostre país.

Imanol Arias
Imanol Arias ha parlat sense pèls a la llengua. | GTRES
 

I, tot i que semblava que encara ens acompanyarien uns quants anys més, Imanol Arias i la resta d'actors  s'han acomiadat aquest dijous, 9 de juny, de tots els seguidors amb l'últim capítol de la temporada 22.

Tant la productora de Cuéntame cómo pasó com RTVE van decidir cancel·lar aquesta sèrie històrica per la baixada d'audiència que ha experimentat durant els últims episodis.

Ara, Imanol Arias ha parlat sense pèls a la llengua sobre aquesta polèmica decisió. A més, no ha tingut problemes a assenyalar directament els responsables del declivi d'aquesta coneguda ficció.

Imanol Arias vol que l'alliberin

Imanol Arias està fart de totes les males decisions que s'han pres dins aquesta coneguda sèrie espanyola. Per això, no ha tingut cap problema a parlar alt i clar sobre tots els rumors que s'han generat al seu voltant.

Aquest dimecres, 8 de juny, va acudir com a convidat al programa de TeleBilbao, La Kapital. Durant la seva intervenció, aquest reconegut actor va parlar, entre altres coses, de la cancel·lació de Cuéntame cómo pasó.

Imanol Arias i Ana Duato a 'Cuéntame'.
Imanol Arias lamenta la cancel·lació de 'Cuéntame'. | RTVE
 

Tot i haver marcat tota una generació i dels èxits que ha aconseguit durant tots aquests anys, el passat mes d'abril, RTVE va anunciar que aquesta ficció s'acabaria després de la seva temporada número 22.

Encara que la seva sortida de la televisió ja és un fet, la productora està pensant en altres alternatives per al seu final, com ara una minitemporada o una pel·lícula que s'emetria a la televisió.

Però, per a Imanol Arias, no n'hi ha prou. Per això, no ha tingut objeccions a parlar de la cancel·lació de la sèrie que tants bons moments li ha donat. «Ja he acabat Cuéntame. Jo he dit que o m'ofereixen un final curt i bo o adeu».

No hi ha cap mena de dubte que aquesta decisió ha fet enfadar molt el de Riaño, que no li ha tremolat el pols a l'hora de carregar contra la cadena pública. «Quan van treure la publicitat de la televisió, jo sempre vaig dir que era la mort».

«No es pot justificar, perquè si li treus la publicitat, cada cop té menys espectadors i 1.700 milions de pressupost. I 9.000 persones que jo he vist que no fan res, que sobren».

«Per què Cuéntame no es fa amb treballadors de televisió? Per què no fan cap sèrie amb aquests treballadors que estan contractats?», va preguntar Imanol Arias en veu alta.

«Com venim els de fora, publiquen el sou dels de fora de la televisió. Per què no publiquen els de dins que no fan res?», va plantejar. «És insuportable estar en aquesta cadena. Jo espero no tornar en molt temps a res públic en aquest país», va aclarir tot seguit.

Imatge d'Imanol Arias de perfil.
Imanol Arias carrega durament contra el govern socialista. | RTVE
 

Encara que, sens dubte, el que més va impactar de la seva intervenció va ser la confessió que va fer sobre el final de Cuéntame. I és que, segons Imanol Arias, el govern socialista n'és l'únic responsable.

«En el primer capítol d'aquesta temporada de Cuéntame va sortir Narcís Serra a Moncloa, dient que traguessin el metge per justificar la mort d'una etarra per evitar allò de Roldán», va començar dient l'actor.

«I algú del consell socialista, una dona que cobra 7.500 euros al mes, va dir: 'Cal que tallem el cap d'aquests perquè comencem a explicar una història que és molt dolenta per al PSOE, va sentenciar Imanol. «I així va ser, al cap de tres setmanes van dir que acabéssim. Aquesta és la televisió pública, si us plau, no vull tornar. Que m'alliberin ja».