José Fernando Ortega

Les imatges de José Fernando que no agradaran a Gloria Camila: «Les males llengües...»

Michu ha tornat a la càrrega i ha llançat una forta indirecta a la seva família política

 Michu acaba de tenir un altre gest que no agradarà gens a la seva cunyada Gloria Camila.

Després del nou enfrontament que ha tingut amb la família política, venent l'exclusiva d'un casament que no es farà, els ànims estan més encesos que mai.

L'ex de José Fernando assegurava que es casarien l'any que ve i que, fins i tot, comptaven amb la benedicció d'Ortega Cano. Però res més lluny de la realitat.

«Tindrà lloc a Chipiona, per tradició familiar de José Fernando, ell m'ha dit que li faria moltíssima il·lusió», anunciava Michu als quatre vents a la revista 'Diez Minutos'.

No obstant això, poc després la família sortia a desmentir-ho. La primera va ser Ana María Aldón. «La família no està d'acord ni amb l'exclusiva ni amb els titulars», assegurava la dona d'Ortega Cano.

«No hi ha casament, això és així», remarcava Aldón. «No estic en contra que algú es casi, tot al contrari. És el que li agradaria o li hagués agradat, la relació avui dia està trencada».

José Fernando i Michu
José Fernando i Michu | LND

A més, insistia en el fet que la família «no sap ni quan sortirà José Fernando». A més, també negava que José Ortega Cano hagués comprat una casa perquè la parella hi vagi a viure l'any que ve.

«Ens impacta, no pels titulars, sinó per les imatges que hi ha a dins amb la nena al mausoleu de Rocío Jurado. Ha molestat moltíssim», afegia.

Unes paraules que corroborava també Gloria Camila, germana de José Fernando: «Si aquesta dona ja no està amb el meu germà, de quines noces està parlant?», preguntava furiosa.

«Cap de nosaltres, ni el meu pare ni jo, teníem constància que José Fernando tingués la menor intenció de casar-se amb Michu», sentenciava.

José Fernando i Michu
José Fernando i Michu | CEDIDA

 «Em sembla una falta de respecte utilitzar un cementiri, on hi ha la meva mare enterrada, per fer-se les fotos quan no ho ha fet ningú», assegurava la noia.

«Cadascú és lliure de fer el que li doni la gana, però el fet de fer servir la figura de la meva mare en un cementiri...», tancava amb duresa.

Unes declaracions davant de les quals Michu no s'ha pronunciat. La resposta era: «solia tenir por d'estar sola, ara tinc por de tenir la gent equivocada al meu costat».

Ortega Cano també està molt molest amb la seva suposada nora. No entén «per què dona per fet un casament que no existeix i no s'adona del mal que està fent amb això a José Fernando».

Michu llança una clara indirecta a Ortega Cano i els seus

A més, tots els membres del clan estan d'acord que «això no beneficia en absolut José Fernando. Ell ha d'estar tranquil i Michu amb això no col·labora, sinó tot al contrari».

Cosa que haurien fet arribar al jove malgrat els intents per protegir-lo, provocant el seu enuig. El fill d'Ortega Cano tindria molt clar que l'únic que el segueix unint a Michu és la seva filla.

Tanmateix, un vídeo que acaba de compartir Michu posa en dubte aquest suposat distanciament o mal rotllo entre la parella.

De fet, se'ls veu ballant molt animats junts a la petita Maria del Rocío com una família feliç. «La família Ortega Rodríguez us desitja Bon Nadal!», ha compartit a les seves xarxes socials.

Unes imatges que segurament no faran gens de gràcia a la seva família política, que ja li han parat els peus.

«Quina alegria veureu que esteu tan feliços malgrat les males llengües», comentava un usuària. «La nena clavadeta a la seva tia Gloria, no es pot negar que és de la família. Moltes felicitats, sou una família bonica, a veure si ja us deixen viure en pau!».