Primer pla de Miri de 'MasterChef'

La impactant fotografia de Miri de 'MasterChef', després de ser envestida per un cotxe

Miri Pérez, ex de 'MasterChef', deixa els seus seguidors sense paraules després de l'accident

Tota la família de MasterChef està impactada després de conèixer què li ha passat a una de les seves concursants més icòniques de la seva cinquena edició.

 

Estem parlant de l'accident que ha patit una de les exparticipants del conegut programa gastronòmic que presenten Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera. Els seguidors de Miri Pérez-Cabrero s'han quedat trencats després de veure patir la simpàtica ex de MasterChef.

Miri Pérez, exconcursant de 'MasterChef'
Miri Pérez-Cabrero, exconcursant de 'Masterchef' | Europa Press

Miri, coneguda per la seva participació en el famós programa de cuina, i pel seu comentat romanç amb el seu company de concurs Jorge Brazález, ha patit molt en les últimes hores. El cas és que ha tingut un accident «terrible» mentre circulava amb la moto.

La mateixa Miri, de 29 anys, ha revelat la delicada notícia a través de les xarxes socials. Al seu compte d'Instagram ha ensenyat una clara imatge de la cara després de l'impactant incident.

Miri, de MasterChef 5, pateix un accident de moto

«He tingut un accident de moto aquest migdia», explicava als seus seguidors la popular cuinera, que mostrava la cara plena de blaus i ferides «M'han menjat, i han fugit. M'ha estat impossible frenar, ho he intentat amb totes les meves forces, però el cotxe estava massa a prop», deia l'afectada a través d'una història d'Instagram.

Història d'instagram de Miri després de l'accident
Història de Miri Pérez-Cabrero on ensenya les seves ferides després de l'accident | Catalunya Diari

En aquest post, Miri publicava un altre breu text en què ha expressat com se sentia després del dolorós accident. «Estic trista i tinc por», ha exposat. «Però estic viva que és el més important», recalcava sense deixar de banda la tasca dels sanitaris que la van atendre en arribar a l'hospital.

«A l'hospital de la Princesa de Madrid m'han atès i guarit i han donat molts afectes. Gràcies als nois de l'ambulància ia les infermeres que s'han fet càrrec de mi», admetia Miri.

Per sort, tot sembla haver quedat en un ensurt sense ferides més grans que lamentar. Per ara, la noia ja s'està recuperant de les ferides i de l'ensurt que l'ha provocat l'accident.

El seu pas per MasterChef i el seu romanç amb Jorge Brazález

Tots recordem Miri, una de les concursants més genuïnes de la cinquena edició de MasterChef i la seva història d'amor amb el guanyador d'aquella edició, Jorge Brazález.

Foto promocional de Miri a 'Masterchef'
Foto promocional de Miri Pérez-Cabrero durant la seva edició de 'Masterchef' | RTVE

En mirar enrere, cal assenyalar que no va ser fins al final de MasterChef quan la parella es va fer el primer petó públicament després de les insistents preguntes dels jutges. «Salten espurnes entre nosaltres», va dir al seu dia l'escriptora. Des d'aquella època, la relació entre tots dos ha estat plena de pujades i baixades, i alguna ruptura que una altra.

Semblaven una parella feliç, però qui va ser cuiner del programa que presenta Emma García revelava la seva ruptura cap a l'estiu del 2018. Confirmava que s'havien distanciat. «Oblideu què som i què serem. No fan falta etiquetes», va confessar al seu dia.

Després d'aquestes paraules, es va començar a parlar que tots dos tenien una relació oberta, malgrat que la parella sempre ha aclarit que només són bons amics. «Ens estimem molt. Hi ha hagut moments molt bonics i hi ha hagut moments tristos, com en moltes de les relacions», va confessar Miri en una de les seves últimes aparicions a MasterChef.

A més, no va tenir problema a afirmar que estava molt bé sense parella. Se sentia «més poderosa i forta que mai». Cap dels dos se segueixen a les seves xarxes socials i no publiquen contingut junts. D'altra banda, Miri ha publicat un llibre de receptes, és una gran influencer de la cuina, i ha treballat com a actriu i fins i tot com a model.

▶️ Miquelete, el hijo de Carme Chacón que no pudo despedirse