YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Preocupació a la Sexta: Iñaki López, baixa indefinida per un problema de salut

El presentador ha afirmat que no sap quant de temps haurà de romandre de baixa

Iñaki López, presentador de ‘La Sexta Noche’
Un problema de salut ha fet que Iñaki López hagi d'absentar-se durant uns dies de 'La Sexta Noche' | La Sexta

El presentador Iñaki López ha sorprès aquest cap de setmana a tots els espectadors d'Atresmedia després d'anunciar la seva absència durant «un temps» del plató de 'La Sexta Noche'.

El periodista basc té un problema de salut relacionat amb la vista sobre el qual ha ofert més detalls en la seva primera intervenció via telefònica amb el plató del seu programa i que ha preocupat enormement els seus seguidors en xarxes socials.

Si s'ha de jutjar per la publicació que va fer el periodista en el seu compte oficial de Twitter i les declaracions que va oferir després de passar per quiròfan, es tracta d'un assumpte seriós la baixa del qual, de moment, és indefinida. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Iñaki López s'absentarà del plató de 'La Sexta Noche' per un problema en la vista

Fa uns dies, Iñaki López utilitzava el seu compte de Twitter per a explicar la seva absència del plató de 'La Sexta Noche' i anunciar als seus seguidors qui serà l'encarregat de prendre el seu relleu durant la seva baixa laboral. «Un problema de salut relacionat amb la vista em mantindrà allunyat un temps del plató de la Sexta Noche. Us deixo a les mans de l'infal·lible Hilario Pi. Us trobaré a faltar», anunciava el periodista basc en les seves xarxes socials.

Encara que en aquell moment no va oferir més detalls sobre el seu problema de salut, el periodista ha aprofitat la seva intervenció via telefònica amb el plató de la Sexta per a informar el seu substitut, Hilario Pi, i als seus companys sobre la intervenció quirúrgica a la qual havia estat sotmès.

«En una revisió rutinària m'han detectat un despreniment de retina i tothom que hagi passat per això sap que el postoperatori és encara pitjor que l'operació», ha explicat el presentador.

Hilario Pi substitueix a Iñaki López després de ser operat d'un despreniment de retina

En la seva intervenció en 'La Sexta Noche', Iñaki López no ha concretat una data de retorn. Més aviat ha donat a entendre que es tracta d'una recuperació molt complicada i que la baixa laboral podria allargar-se durant un temps prolongat.

«L'operació gràcies als avanços de l'anestèsia es passa fins i tot plàcidament. El metge em va haver de demanar fins i tot que callés durant la intervenció, però el postoperatori és una espècie de poltre de tortura que t'obliga a estar mirant cap a terra durant deu dies», s'ha lamentat Iñaki López davant els seus companys i el seu substitut.

Durant el seu primer dia com a conductor, el veterà presentador va complir a la perfecció amb el seu paper i va voler donar-li una sorpresa al seu company per a aixecar-li els ànims amb un missatge en directe de Miguel Ángel Revilla.

El president de Cantàbria li ha enviat els seus millors desitjos a una persona amb la qual té «tanta complicitat després de 46 programes junts», una relació que el mateix Iñaki López ha certificat en directe. «Revilla ha de ser la meva relació més llarga», li contestava el periodista entre riures.

Iñaki López, més de 8 anys al capdavant de 'La Sexta Noche’

Iñaki López porta liderant 'La Sexta Noche' des de l'any 2013. Un espai sobre actualitat política que s'ha convertit en tot un referent dins de la graella televisiva de la Sexta i que l'ha ajudat a consolidar-se com un dels rostres més visibles de la cadena.

Així, des de fa ja quatre anys el presentador s'ha convertit en l'acompanyant de Cristina Pardo per a presentar les Campanades de LaSexta i donar la benvinguda al nou any amb un particular sentit de l'humor i un discurs carregat de ‘zascas’ cap als polítics.

«Per fi acomiadarem aquest any infaust i absolutament lamentable, certificarem el final d'un temps que no tornarà. No ens atrevim a demanar-li res al nou any tenint en compte com ha vingut l'anterior», va assegurar Iñaki López el 31 de desembre amb to burlesc des de Porta del Sol.

Encara que Iñaki López no es va atrevir a demanar-li res a l'any nou, el 2021 no ha començat res bé per a ell, ja que estarà marcat per aquest problema de visió que el mantindrà allunyat de la televisió durant un temps.


Comentaris

envia el comentari