Verónica Forqué durant la representació de l'obra de teatre 'La respiración' a Madrid (05/06/2017)

La incineració de Verónica Forqué, ajornada per un motiu de pes

La família de Verónica Forqué ha hagut de canviar la data de la incineració

La inesperada mort de Verónica Forqué dilluns passat encara ens té molt commocionats. I és que ningú es podia imaginar aquest final per a l'actriu. Segons l'informe forense, es va treure la vida, ja que indica que va morir per «asfíxia mecànica”, és a dir, que es va penjar.

 

Aquest fet ha provocat un gran dolor a la seva família, especialment a la seva filla, María, que està rebent l'afecte de moltíssima gent. Per aquest motiu, molts amics i companys de l'artista han acudit al tanatori de San Isidro. D'aquesta manera, dit adeu per sempre a la dona de l'etern somriure.

Ahir estava previst que es dugués a terme la incineració de Verónica. No obstant això, els seus éssers estimats han hagut de canviar de plans per un motiu de pes. Ho han fet davant de l'allau de visites que estan rebent.

Es retarda la incineració de Verónica Forqué

La revista 'Semana' avui ha revelat que la família de Forqué s'ha vist en la necessitat de modificar el que tenia previst. Ahir a última hora de la tarda és quan havien d'incinerar el cos de l'actriu, però va ser tan gran la quantitat d'amics que van voler donar-li l'últim adeu que van optar per canviar el dia de la incineració.

⬇️ Punxa a sota per veure l'última imatge de Verónica Forqué ⬇️

📸 IMATGE MOLT ESPECIAL ➡️

María i els altres éssers estimats de la difunta volien que tothom es pogués acomiadar d'ella. Per això, davant de la situació, van decidir retardar la incineració, que finalment es farà avui, dimecres, a última hora de la tarda. En concret, serà a les 20:00 a El Escorial.

Veronica Forqué en un photocall
Molts amics i companys de Verónica es van voler acomiadar d'ella, per això es va canviar el dia de la incineració | GTRES

Aquest canvi ha afectat la missa funeral que estava previst que es dugués a terme. Segons l'esmentada publicació, de moment l'ofici ha quedat anul·lat.

Així mateix, els seguidors de Verónica Forqué també li han pogut dir adeu per sempre. Ho han pogut fer gràcies al fet que avui, d'11:00 a 16:00, la capella ardent de l'actriu ha romàs oberta al madrileny Teatro Español. Un lloc molt especial per a ella, ja que hi va representar obres com 'Doña Rosita' i hi va dirigir 'Espanyoles, Franco ha mort'.

Molts amics i companys de Verónica Forqué s'acomiaden d'ella

La família de Verónica segur que era conscient de l'afecte que li tenien els companys de professió, però potser no sabia fins a quin punt. Ahir es van emocionar moltíssim per la multitud de mostres d'afecte que van rebre al tanatori. Sí, perquè hi van acudir moltes cares conegudes.

Ana Belén i Víctor Manuel, Fernando Colomo, Pepón Nieto, Antonio Resines, Belén Cuesta o Cristina Medina hi van ser presents, i estaven desolats. També hi havia Silvia Abascal, que va fer de filla de Verónica a la sèrie 'Pepa y Pepe'. La jove, amb la veu entretallada i llàgrimes als ulls, va dir: «Era una persona molt especial. Luminosa, alegre, molt generosa i divertida».

I va afegir: «El que li ha passat a la Vero no es pot passar per alt. Però tampoc pot tenyir el que ha sigut tota la seva vida, i parlo professionalment. Personalment, és la companya amb qui crec que més vegades he treballat. Hem viscut moltes coses juntes, i li estic molt agraïda».

De la mateixa manera, molts companys de 'MasteChef Celebrity' tampoc van voler faltar a la cita. Aquest seria el cas d'Eduardo Navarrete, una de les últimes persones que va parlar amb ella, així com de David Bustamante, Miki Nadal o Vanesa Romero.

⬇️ Punxa a sota per veure l'angoixant moment que va viure l'amiga que estava amb Verónica ⬇️

😱 NO VA TORNAR MAI MÉS ➡️
Terelu Campos i Alejandra Rubio entrant al tanatori per la mort de Verónica Forqué
Terelu estava molt afectada per la mort de Verónica Forqué | GTRES

Sense oblidar Terelu, que, visiblement enfonsada, va anar al tanatori amb la seva filla, Alejandra Rubio.