Incredulitat per la persona que Jorge Javier ha bloquejat a WhatsApp

El presentador de 'Sálvame' es va enfadar amb una col·laboradora amb la qual té una estreta amistat des de fa 20 anys

Jorge Javier Vázquez, presentador de Telecinco
L'estreta relació de Patiño i Jorge Javier es remunta a molts anys enrere, quan els dos periodistes de cor exercien la seva tasca allunyats del focus mediàtic | Telecinco

Un nou episodi en l'amistat entre Jorge Javier Vázquez i María Patiño ha deixat sense paraules als seguidors de l'univers 'Sálvame'. Dilluns passat, Jorge Javier va rebre diversos missatges de Patiño mentre realitzava el programa en directe. La periodista, encara que no estava aquell dia a plató, va intentar comentar el programa amb el presentador estrella de Mediaset.

En aquest moment,   Jorge Javier estava deslligat i enfadat per unes declaracions ideològiques realitzades per Antonio Montero, arribant fins i tot a dir que 'Sálvame' era un programa de «rojos i maricons».

Al presentador no li van haver de agradar gens els comentaris que li arribaven de la seva amiga María Patiño a través del telèfon i es va acabar dirigint a càmera per respondre-li en directe. «O deixes d'enviar-me missatges o et bloquejo com fas quan t'enfades» deia Jorge Javier amb cert to de burla.

Retrobament a plató després del bloqueig

Després de revelar la mania de Patiño, sembla que quan s'enfada decideix bloquejar a Whatsapp als seus amics, la col·laboradora s'hauria enfadat i hauria optat per bloquejar a presentador. O això podem presumir arran del retrobament que es va produir a l'endemàal plató de 'Sálvame'. 

«Et tinc bloquejada», li deia el presentador a Maria, que ahir si va acudir com a col·laboradora de el programa. Patiño es va mostrar sorpresa i mentre assegurava que no passava res, advertia el presentador. «Doncs ara et vaig a bloquejar jo ...», li comentava agafant el seu mòbil en ple directe al plató.

«Ahir em vas dir que em tenies bloquejat, s'agafa abans a un mentider que un coix», es queixava Jorge Javier entre rialles, deixant en evidència que per a ell això era només una broma. No obstant això, el presentador va assegurar que de moment no anava a desbloquejar a la seva amiga.

Patiño i Jorge Javier: una amistat de 20 anys

L'estreta relació de Patiño i Jorge Javier es remunta a molts anys enrere, quan els dos periodistes de cor exercien la seva tasca allunyats del focus mediàtic. Els amics han patit algun que un altre daltabaix que s'ha escenificat amb petites disputes com la que hem pogut veure aquesta setmana.

Encara que com se sol dir, entre broma i broma, la veritat treu el cap, és d'esperar que la relació entre els dos periodistes continuarà intacta malgrat aquest detall. Recentment, el presentador parlava per a la revista 'Lecturas' de la seva estimada amiga, a la qual coneix des de fa 20 anys.


Comentaris

envia el comentari