Inda sobre la manifestació de Barcelona: «Si tinc una pistola, faig tres trets»

Les xarxes socials han esclatat amb les paraules del periodista a ‘LaSexta Noche’

Eduardo Inda a 'La Sexta Noche'
Eduardo Inda a 'La Sexta Noche' | La Sexta

La tensa situació que es va viure aquest dissabte a Barcelona amb les manifestacions de Jusapol i dels CDR ha estat, sens dubte, el tema del cap de setmana. A 'La Sexta Noche', que aquest dissabte presentava Hilario Pino, van tractar el tema i les càrregues policials dels Mossos d'Esquadra contra els manifestants independentistes.

Com ja ve sent habitual en els debats que es produeixen al programa, els crits i les acusacions van ser la tònica freqüent en les intervencions dels tertulians. Xavier Sardà, Jesús Cintora o Eduardo Inda van donar la seva opinió sobre el que havia passat a la capital catalana, però les paraules del director d''OK Diario' han generat molta polèmica.

«Si tinc una pistola, faig tres trets»

«La tensió a Catalunya va in crescendo i l'agressió a aquests guàrdies civils era monumental. No els han matat perquè déu no ha volgut, si existeix. El que jo crec és que els policies potser havien d'haver fet ús de la seva arma reglamentària, si és que la portaven, i llançar uns trets a l'aire per dispersar aquesta gentussa», va començar dient Eduardo Inda.

El periodista va seguir criticant que «en aquest país la Policia i la Guàrdia Civil són ciutadans de segona classe, tenen menys drets que els Mossos, menys drets que l'Ertzaintza, sempre que passa alguna cosa se'ls carrega el mussol i encara que no sigui culpa d'ells, guanyen menys que els mossos i que els ertzaines». «Doncs jo el que demano és que es protegeixi els servidors de l'ordre, als que fan complir la llei, als que vetllen per la seguretat de tots», va reivindicar.

Les paraules que més han indignat als usuaris de les xarxes socials, però, han estat les que va dir al final de tot: «Insisteixo, jo crec que s'han comportat massa bé, perquè jo sóc guàrdia civil en aquesta circumstància i trec la pistola i faig tres trets a l'aire com a mínim, per evitar que em mati aquesta gentussa».

A Twitter, les reaccions a aquestes paraules no es van fer esperar. «Sort que no té pistola aquest home», «el seu llenguatge incendiari només porta més violència», «volen enfrontament i sang» o «això és un escàndol» són alguns dels comentaris que es poden llegir.


Comentaris

envia el comentari