Indhira troba l'amor a Telecinco

Indhira troba l'amor a Telecinco: l'explosiva nova parella

L'exconcursant de 'Gran Hermano' sembla haver donat una nova oportunitat a l'amor amb l'Óscar de 'La Isla de las Tentaciones'

Amb 'La Última Tentación' en plena emissió, un dels seus participants podria haver trobat l'amor fora. Es tracta d'Óscar Ruiz Mateos, un dels temptadors més famosos del programa. La seva nova il·lusió podria ser una cara coneguda de 'Gran Hermano', saps qui és?

Es tracta d'Indhira Kalvani. La jove va ser una de les protagonistes indiscutibles de l'onzena edició de 'Gran Hermano'. I  després del seu amor a televisiu amb Arturo Requejo, la malaguenya ha decidit donar una nova oportunitat a l'amor.

Sembla que la nova il·lusió d'Indhira és l'Óscar, qui va tenir un romanç amb Andrea i Mayka a 'La Isla de las Tentaciones'. Els dos s'han deixat veure a Instagram feliços i de celebració. No sembla que els importi molt «allò que diran».

Segons expliquen des de 'Cuore', la flama de l'amor hauria sorgit durant la celebració del 36 aniversari de l'exconcursant de 'GH'. A l'esdeveniment no va faltar detall: des de globus, pastís, i com no, convidats.

Tenint en compte que actualment viu a Benalmádena, ella va decidir seguir la festa en una discoteca de Màlaga. Allà és on es va trobar amb Óscar, i on es van fer aquesta foto que no va deixar indiferent als seguidors dels dos.

Amb poc temps, van saltar les alarmes. I no és per menys, ja que sembla que la connexió entre Óscar i Indhira va més enllà d'una amistat.

Tal com posen a la foto, sembla que la relació entre els dos va molt més enllà que d'aquesta mateixa nit. Ell agafarà la jove per la cintura, mentre que ella sembla encantada.

Serà la nova parella de l'any? Tot i que encara no hi ha res confirmat, el temps acabarà donant-nos la resposta.

Què ha sigut d'Indhira?

Sabem que l'Óscar ha estat el ple focus mediàtic en els últims mesos. Ha participat fins a tres edicions de 'La Isla de las Tentaciones' i en dues d'elles ha aconseguit sortir de la mà amb una nova il·lusió. Però en aquesta ocasió no ha tingut tanta sort.

Serà perquè Indhira ja ocupava el seu cor?

Per contra, la malaguenya ha pres un camí molt diferent. El 2009 tenia tots els números per convertir-se en la guanyadora del programa presentat per Mercedes Milá. La seva sinceritat i espontaneïtat van conquistar el públic.

Tanmateix, la seva relació amb Arturo Requejo i l'acostament d'aquest amb Carol, van marcar un abans i un després en el seu concurs. La gelosia i el seu temperament van fer que llancés un got d'aigua al seu rival.

Això va provocar una sanció disciplinària i que Indhira hagués d'abandonar el seu somni immediatament. Tot i això, després va decidir provar sort a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i a 'GH: El Reencuentro'.

Des d'aquest moment, la jove es va apartar de les càmeres i va decidir començar un nou camí.

Però d'això ja han passat 12 anys. Encara que no hagi fet aparicions públiques, hem pogut saber com li ha anat la vida a l'exconcursant gràcies a les xarxes socials.

Amb una vida totalment anònima, la de Màlaga ha optat per utilitzar les seves xarxes socials per reivindicar els seus ideals. De fet, és una autèntica defensora dels drets dels animals i del medi ambient.

Tant és així, que l'ex de GH va decidir deixar de consumir productes provinents de la indústria càrnia.

El seu lema a Instagram és «Ni circs, ni bous, ni cap altra falta de respecte. La sostenibilitat és l'únic futur possible. Veggie».

Igual que una gran part del planeta, tampoc ha pogut resistir-se a fer-se Tik Tok. En aquesta xarxa social ens deixa veure la seva millor cara, on aprofita per seguir reptes o fer coreografies d'allò més divertides.