La filtració de 'Masterchef' que podria haver arruïnat la gran final

Una de les exconcursants hauria filtrat el resultat final

Captura dels concursants de 'MASTERCHEF' abans d'una prova
TVE va emetre ahir la gran final d'aquesta edició | TVE

La polèmica amb la final de la vuitena edició de 'Masterchef' està assegurada després de confirmar-se la filtració del guanyador del talent culinari. La classificació final l'ha filtrat una de les exconcursants del programa abans que tingués lloc la gran final.

D'aquesta manera, l'exconcursant Saray Carrillo, que al seu dia ja va ser molt polèmica, podria haver incomplert greument el contracte que ha firmat amb la productora del programa tot filtrant qui ocupava cada posició en la gran final. Una acció que està completament prohibida segons el contracte de confidencialitat que signen tots els concursants i que també tenen els membres de l'equip tècnic. En ell s'especifica que no poden revelar res sobre el que encara no està emès.

Ana es proclamava la guanyadora de la vuitena edició de 'Masterchef' seguida d'Andy, Iván, Alberto i Luna. Una classificació que coincideix amb la fotografia que compartia Saray fa dues setmanes, tot coincidint amb la data de gravació de la final. Saray va eliminar la imatge a l'instant però molts seguidors en van fer captura i va començar a circular per les xarxes.

Una sanció de 100.000 euros

Amb l'emissió de la final el rànquing compartit per Saray es confirma quelcom que li podria suposar un gran mal de cap, ja que el contracte estipula que si algú se'n va de la llengua, ha de pagar una multa de ni més ni menys que 100.000 euros.

Davant d'aquest fet, les xarxes estan totalment indignades i volen que aquesta multa es dugui a terme. D'altra banda, l'entorn de Saray afirma que no es tractava de cap filtració perquè un pronòstic.

El programa final que va emetre ahir TVE estava gravat des de fa aproximadament dues setmanes. La gravació amb anterioritat de les finals es fa habitualment i en molt poques ocasions s'ha filtrat el guanyador. Un fet però que s'hauria produït en aquesta edició i que, per tant, deixa a l'audiència a l'espera de si Saray haurà d'enfrontar-se o no a aquesta penalització.


Comentaris

envia el comentari