Fotograma del programa Masterchef Celebrity amb Celia Villalobos en primer pla

Indignació amb 'Masterchef Celebrity' per una frase d'allò més polèmica

Celia Villalobos va protagonitzar la capitania més tensa del programa i va mantenir una conversa amb Flo que ha desencadenat crítiques dels seguidors

La nova entrega de 'Masterchef Celebrity 5' va tenir com un dels seus personatges principals a Celia Villalobos, qui va protagonitzar diverses topades al llarg del programa. La convidada a la primera prova del talent culinari va ser Yolanda Ramos, concursant de la passada edició, que va confessar que fa uns anys va tenir un enfrontament polític una mica polèmic en un altre programa de televisió. «Perquè soc molt valenta amb els polítics, què passa», va dir la humorista.

Tot i que això podria haver-li afectat de forma negativa, Celia s'ho va prendre amb humor i fins i tot es va convertir en la millor concursant de la primera part del programa, convertint-se en una de les capitanes d'un dels equips de la prova d'exteriors.

L'equip de la política, sens dubte, va ser el gran protagonista del talent culinari gràcies a tots els dards que es van anar llançant, entre ells els participants que el formaven, encara que el blanc principal va ser la capitana.

«Tots ens hem adonat que cridava. A mi els crits no m'han agradat mai a la vida», va dir Lucía Dominguín Bosé durant la valoració final de la cocció. No obstant això, va ser aquest equip, malgrat les disputes que van tenir, el que es va alçar amb la victòria i amb el davantal blanc que els va portar directes a la galeria en la tercera prova. Va ser precisament des d'allà dalt on Celia Villalobos va dir una frase que ha indignat a tots els seguidors del programa.

Des del balcó li va confessar a Florentino Fernández què significava la política per a ella. «A mi em va salvar», va revelar. «De sobte, un matí. Del no-res. Em van fer fora del Govern. Era una diputada, no hi havia res a fer».

Però el que ha enfurismat els fans del talent culinari va ser la frase que va dir a continuació Celia Villalobos. «Jo conec ministres que diuen que la millor manera de ser ministre és no fent res. Deixar els problemes pel següent i tu passar desapercebut. Es mantenen quatre anys com a ministres», va ser la resposta que va oferir quan l'humorista li va preguntar per l'horari que duu a terme un polític.