Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

La indignació de Paz Padilla amb el 'Maestro Joao' per la covid: «Pocavergonya»

La presentadora ha carregat durament contra el vident en un directe a 'Sálvame'

El coronavirus ha fet que la gent estigui molt més sensible a la manca d'humanitat per part d'aquells que decideixen saltar-se les normes interposades pel Govern. Després d'un any lluitant contra la pandèmia, Espanya es troba en plena tercera onada, una situació que ha provocat que moltes comunitats autònomes hagin decidit posar una sèrie de restriccions per intentar frenar la corba.

'Influencers' i diversos famosos han estat criticats en les últimes setmanes per viatjar i anar a festes malgrat estar totalment prohibit i ser contraproduent, és per això que no és d'estranyar que fins i tot la mateixa Paz Padilla hagi decidit criticar el Maestro Joao en ple directe a 'Sálvame'.

La bronca de Paz Padilla a el Mestre Joao en ple directe

El vident estava realitzant un directe amb el programa sense mascareta i acompanyat de dues persones no convivents: la seva parella i un amic de tots dos. Després que la gaditana observés aquest fet, no va dubtar a acusar-lo de ser un irresponsable. «S'ha de ser responsable. Tots som persones de risc i no pots tenir persones no convivents a casa», sentenciava Paz Padilla.

«És el meu xicot i una persona molt propera a mi», exclamava el vident, visiblement molest per les acusacions de la presentadora. La veritat és que la bronca de Paz Padilla no va caure gens bé a Joao, que no dubtava a mostrar-se esquiu durant tota l'entrevista fent partícip al públic del seu malestar amb la gaditana. La tensió en l'ambient ha estat palpable fins al moment de donar pas als informatius, quan Paz Padilla decidia acomiadar l'ex 'supervivent' amb una petita indirecta final: «Heu de donar exemple. Que no et passi res, estimat». «Ni a tu tampoc, estimada», li responia el 'Maestro Joao' visiblement molest.

El 'Maestro Joao' revela el seu malestar en xarxes socials

La veritat és que la cosa no va acabar aquí. Fart de les acusacions de la gaditana i de quedar malament davant l'audiència, el vident no dubtava a expressar el seu malestar a través de les seves xarxes socials. «Jo tinc feta la PCR i és el meu xicot. I tu Paz? Quina poca vergonya tens, Paz Padilla», escrivia Joao al seu compte personal de Twitter al costat d'una foto on es veia la presentadora al costat de diversos familiars sense utilitzar la mascareta.

Posteriorment, el vident no dubtava a compartir alguns tweets que deixaven en molt mal lloc la presentadora i que el recolzaven a ell: «Em sembla molt fort que permeteu el comportament de Paz Padilla, quan ella ho ha fet igual o pitjor, aquí estan les fotos que ho demostren, és una pocavergonya... se li va morir el marit i ho va celebrar amb cava, li tinc molt fàstic», sentenciava un usuari.

No obstant això, molts altres, sortien en defensa de la presentadora i acusen Joao d'intentar buscar disputa amb la gaditana per guanyar protagonisme. «El dia anterior a la fotografia es van fer totes les PCR. Va estar un metge privat a casa seva», «Dedica't a controlar el que fas, va»o «El bruixot buscant protagonisme», eren alguns dels comentaris que es podien llegir a Twitter.

No és la primera vegada que a Telecinco es criminalitza aquesta classe de conductes. Oriana Marzoli, Marta López i altres col·laboradores habituals de la cadena han vist com eren criticades públicament pels seus companys després de ser captades passejant en horari de toc de queda, acudint a festes o negant-se a fer servir mascaretes en llocs públics. Unes conductes que fins i tot gairebé li costen el lloc a Mediaset a Marta López.