Inés Gómez Mont somrient i posant a càmera

Inés Gómez, la presentadora estrella amb set fills que està desapareguda

Inés Gómez Mont i el seu marit, Víctor Álvarez Puga, han estat acusats de delictes molt greus

Inés Gómez Mont, una de les presentadores més famoses de Mèxic, ha desaparegut sense deixar rastre i s'està esforçant molt perquè no la trobin. Segons informen alguns mitjans, ha fugit als Estats Units després de ser acusada de dos delictes molt greus.

La presentadora sempre ha sigut bastant excèntrica, motiu pel qual ha protagonitzat diversos escàndols durant la seva trajectòria. No obstant això, mai se l'havia relacionat amb coses tan greus com el blanqueig de capitals i la pertinença a bandes criminals.

La premsa mexicana treballa sense descans per a trobar alguna pista sobre el parador de la comunicadora. Les autoritats han demanat ajuda als mitjans de comunicació per a difondre la notícia, ja que la situació és crítica.

Inés s'amaga mentre al seu país ja s'ha emès una ordre de crida i cerca, ja que el jutge vol parlar amb ella immediatament. Tot fa pensar que està refugiada a la mansió que té a Miami, però ningú s'atreveix a confirmar aquesta dada.

Després d'esclatar l'escàndol, es va traslladar amb el seu marit, Víctor Álvarez Puga, a la mansió, que li va comprar fa un temps a la cantant Cher. Víctor també està sent investigat perquè se sospita que pot ser responsable de diverses il·legalitats.

La Fiscalia General de la República no pararà fins a capturar els fugitius, tot i que els experts consideren que la tasca és complicada. No obstant això, la presentadora no ha cobert algunes esquerdes petites del pla de fuga, com ara la llibertat dels seus set fills.

Inés Gómez Mont s'exposa a 20 anys de presó

Gómez Mont té set fills que han pagat un preu molt car després que aquesta hagi desaparegut. La premsa mexicana està investigant la família, així que la llibertat dels nens està més coartada que mai.

La notícia va saltar a la llum divendres passat, 10 de setembre. Inés i Víctor van ser acusats de malversar 150 milions de dòlars. Les autoritats van emetre una ordre de crida i cerca, però el matrimoni no va trigar a escapar-se a la mansió que tenen a Miami Beach.

A la presentadora, al seu marit i al seu cunyat se'ls acusa de pertànyer a una organització destinada al blanqueig de capitals. La Fiscalia General de la República considera que aquests fets són greus i ha decretat presó preventiva per als implicats.

Els experts asseguren que Inés podria passar-se fins a 20 anys a la presó, condemna que s'incrementarà si no apareix aviat. La Interpol ja ha intervingut en l'assumpte, així que la comunicadora i el seu home hauran de fer un pas endavant.

Inés Gómez Mont trenca el silenci

Tothom vol parlar amb Gómez Mont, però ella només s'ha posat en contacte amb els seus seguidors d'Instagram. Ha utilitzat aquesta xarxa social per a assegurar que tot el que s'està explicant sobre ella és mentida i que és completament innocent.

«Aquesta tarda, diversos mitjans de comunicació han informat sobre una ordre de detenció lliurada contra mi i el meu marit. No hem tingut accés a aquesta ordre ni a les proves que la justifiquen, només a informes de premsa amb informació parcial i dolorosament filtrada».

Tot i que Inés té una gran influència a Instagram, molt poca gent ha confiat en aquestes paraules. No és la primera vegada que la presentadora està involucrada en un escàndol d'aquestes característiques.

El 2010, les autoritats mexicanes van registrar les oficines de Víctor Álvarez després que se l'hagués acusat de cometre infraccions fiscals. Inés, per la seva banda, tampoc té bona fama, ja que ha sigut protagonista de polèmiques molt sonades.

Per exemple, el 2012 la comunicadora va estar en boca de tothom quan la premsa va publicar una notícia sobre la incoherència dels seus comptes bancaris. Tenia un patrimoni major que podia demostrar, fet que serveix d'argument per a imputar-la als nous suposats delictes.