Bob Saget

La inesperada causa de la mort de Bob Saget, l'estrella de 'Padres Forzosos'

La seva família confirma de quina forma va morir el famós actor de 'Padres Forzosos'

El passat 9 de gener ens despertàvem amb una trista notícia relacionada amb el món de la televisió. Un dels actors de sèries més coneguts als Estats Units, Bob Saget, perdia la vida amb 65 anys. Aquest deixava el món de forma sobtada a una habitació d'hotel d'Orlando on estava allotjat aquella nit.

Bob Saget, conegut per actuar a la sèrie Padres Forzosos, era un dels intèrprets més estimats de la televisió en aquell país. El cas és que la seva mort va provocar un gran xoc per l'inesperat que ha resultat.

Bob Saget posant
Bob Saget va morir la nit del 9 de gener a l'habitació d'un hotel d'Orlando | Twitter

El seu paper de Danny Tanner, el patriarca de la famosa sèrie, el va erigir en una icona de la cultura pop. Amb la seva pèrdua, l'actor va deixar 'orfes' tant els seus seguidors com els seus companys de professió. I és que el consideraven un dels actors més estimats de la petita pantalla.

Bob Saget, Danny a 'Padres Forzosos', va morir el passat 9 de gener

A Saget li va arribar la mort accidentalment, tal com va sortir la llum les últimes hores a la premsa nord-americana. Aquella nit, just abans de morir, l'actor i còmic havia estat contractat per fer un dels seus habituals espectacles.

Després de la seva actuació a l'auditori Ponte Vedra Concert Hall de la ciutat de Jacksonville, com a part de la seva gira I Don't Do Negative Tour, tot va passar molt ràpidament.

Bob Saget somrient
Ja es coneix el motiu de la mort de Bob Saget | Twitter

Després d'actuar, l'actor va compartir el seu últim missatge a Instagram agraint els fans i prometent que continuaria pujant més vegades als escenaris. Fet que finalment, i per desgràcia, Saget no va poder arribar a complir.

Les autoritats policials van informar els mitjans de comunicació el dia de la seva mort que es desconeixien les causes de la seva mort. Sí que es va confirmar que no s'havien trobat drogues ni cap signe violent a l'habitació on va morir. Per això quedava fora de dubte que la mort de l'actor hagués estat traumàtica.

El cas és que, un mes després, s'ha pogut conèixer la causa real de la seva defunció. Un final que es podria haver evitat, però la fatalitat va sobrevenir al bo de Bob. Saget va morir a causa d'un contratemps domèstic, que en un principi no semblava gaire greu.

Bob Saget va morir a causa d'un cop al cap

La família de l'actor de Padres Forzosos va confirmar al mitjà PageSix que Saget va morir per un cop que es va fer al cap, al qual no va donar cap rellevància. I és que després d'aquest accident, l'artista se'n va anar a dormir. La contusió, més greu del que ell va creure, li va fer sagnar internament, generant una fallada en el seu cervell que va resultar definitiva per a l'actor.

Bob Saget agafant una càmera
Bob Saget va ser molt estimat al món de la comèdia | Twitter

«Les autoritats han determinat que Bob va morir per un cop al cap. Han determinat que es va donar un cop a la part posterior del cap amb alguna cosa, no li va donar importància i se'n va anar a dormir. No hi va haver drogues ni alcohol», comunica la família al portal esmentat.

Un escrit que dona per bo un altre mitjà, TMZ, que després de consultar fonts directes, asseveren que la causa de la mort de l'humorista va ser un sagnat cerebral. Segons les fonts consultades per aquest mitjà, l'actor va presentar un blau al cap que es va poder apreciar durant la seva autòpsia.

Bob Saget va deixar la seva dona, Kelly Rizzo, i les seves tres filles d'un matrimoni previ, Aubrey Saget, Lara Melanie Saget i Jennifer Belle Saget. Totes elles continuen intentant recuperar-se com poden aquesta pèrdua terrible. El que sempre us seguiran recordant són els milions de seguidors que tenia l'actor per tot el món.